"ZVEZDA JE IDEOLOGIJA, SIMBOL - POSTALI SMO KOLATERALNA ŠTETA": Terzić odgovorio Francuzima!

Autor:

Sport

11.12.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić kaže da je prvak Srbije kolateralna šteta napada na Pari Sen Žermen i prvog čoveka Nasera Al-Kalifija nakon sumnji u regularnost utakmice dva tima u Parizu (6:1) u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Francuski Lekip pokrenuo je priču da je neimenovani čelnik Zvezde hteo da uplati pet miliona evra na poraz od pet razlike, posle čega su crveno-beli podneli tužbu tom listu zbog "rušenja ugleda kluba".

- U nekom trenutku UEFA će morati da otkrije ime ludaka koji je zapalio vatru, što je zabrinulo sve klubove u Ligi šampiona. Dete od šest godina ne bi poverovalo u tu priču. Mi smo koletarna šteta nameštaljki prema PSŽ-u - rekao je Terzić za francuski "Mond", čiji se novinar nalazi u Beograd da izveštava meč Crvene zvezde i PSŽ-a.


Terzić dodaje da će se pregledati sve mogućnosti da se vidi ko je takvim navodima naneo štetu Zvezdi i čitavoj zemlji.

- Crvena zvezda nije samo fudbalski tim, to je ideologija, filozofija i nacionalni simbol. Crvena zvezda je čuvar srpskog identiteta i pravoslavne religije. Liga šampiona je prilika da promovišemo klub i Srbiju, a u jednom trenutku se sve pretvorilo u prljave stvari - naglašava on.
RepublikaFoto: stasrport
Zvezdan Terzić

Prema njegovim rečima korupcija u srpskom fudbalu ne postoji.


- Nekad loša slika proizilazi iz činjenice da se mnogi ljudi bez razloga provlače kroz blato. Visoki zvaničnici koriste pozicije da prljave druge zarad ličnih interesa - zaključio je Terzić.

Utakmica 6. kola između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se večeras sa početkom u 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading