NEKA PRORADI MAŠTA: Profesor klincima predaje informatiku BEZ KOMPJUTERA!

Autor:

Razonoda

01.03.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učitelj iz Gane koji uči svoje učenike kompjuterskim tehnologijama, ali bez računara. Postao je hit na društvenim mrežama!

RepublikaFoto: pixabay.com
Maštanjem do informatike

Učitelj iz Kumasija na ploči je nacrtao dijagram Mikrosoftovog "Word"-a, a fotografije je objavio na Fejsbuku.

- Podučavanje kompjuterskih tehnologija u školi u Gani zna da bude jako smešno - napisao je. Nakon što su se njegove fotografije počele da se dele na društvenim mrežama, Mikrosoft je obećao da će školi poslati kompjutere, javlja BBC.

U svojoj objavi na Fejsbuku, profesor je napisao: "Volim svoje učenike i napraviću sve što treba da shvate ono o čemu ih podučavam".

Škola nema kompjutere od 2011. godine, iako učenici prema kurikulumu moraju da polože testove iz informatike i komunikacijskih tehnologija, kako bi upisali srednju školu.

Mnogi se na društvenim mrežama dive požrtvovnosti i upornosti učitelja.

- Ovo nije prvi put da sam nacrtao dijagram, često ga crtam. Volim da objavljujem fotke na Fejsbuku, pa sam podelio i ovu. Nisam znao da će izazvati toliki interes - rekao je profesor Akoto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading