POSLEDNJE PROROČANSTVO BABA VANGE: Dok je ispuštala dušu IZGOVORILA JE OVO, a kazaljke na satu su stale!

Autor:

Razonoda

11.06.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarska proročica Vangelija Pandeva Dimitrova, Baba Vanga poznata je po svojim proročanstvima. Međutim, malo je poznato ono što je prorekla pred smrt, a tiče se celokupnog čovečanstva.

Foto: wikimedia.org
Baba Vanga

Proročica, koja je oslepela u dvanaestoj godini,  poslednjih godina života živela je u bugarskom selu Rupite, jer je ovo područje smatrala izvorom energije.

Baba Vanga je umrla 11. avgusta 1996. godine, a pred smrt poručila je generacijama koje dolaze važnu poruku. Njene poslednje reči bile su:

- Doći će vreme čuda kada će nauka napraviti velika otkrića na polju nematerijalnog.

Tačno u 9.20 časova, kada je bugarska proročica napustila ovaj svet, kazaljke na zidu njene sobi su se zaustavile, piše Opanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

11.06.2021 18:58

Veliki pozdrav, redovno citam vas protal. Zelim da ti vam kazem da ste mnogo dobri i da obozavam da vas citam. Veliki podrazdav od Mileta. I imam jednu molbu za vas, da malo vise pisete o zmija, to je svima zanimljivo. Pozdrav Mile Ziveo Predsednik