ISPLIVAO ŠOK DETALJ! OVO JE SVIMA PROMAKLO: Godinama ste gledali seriju Prijatelji, ali NJEGA sigurno niste primetili!

Autor:

Razonoda

28.01.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Prijatelji" prikazivala se od 1994. do 2004. godine i stekla je ogromnu popularnost, zbog čega se i dalje redovno reprizira na pojedinim televizijama.

RepublikaFoto: youtube.com/ Favorite Videos
Foto: Ilustracija

Iako je prošlo 16 godina otkako je prikazana poslednja epizoda serije Prijatelji, obožavatelji s vremena na vreme otkriju neki nepoznati detalj ili činjenicu koja je mnogima promakla.

Na društvenim mrežama fanovi ove serije uočili su jedan detalj koji im je svih ovih godina promakao, a radi se o tome da se u jednom od nastavaka pojavljuje i otac Metjua Perija i to u epizodi "The One With Rachel's New Dress".

Foto: printscreen/youtube.com

Džon Benet Peri u seriji nije glumio oca svom sinu, već se pojavljuje u ulozi oca Rejčelinog dečka Džošue. 

Metjuov otac danas je 80-godišnjak i u Holivudu je poznato ime, ali sin ga je nadmašio u popularnosti. Džon je glumio u brojnim televizijskim serijama i filmovima, a mnogi ga pamte i po reklami koju je snimio za Old Spice u 70-ima i 80-ima i koja je bila jako popularna.

Iako u "Prijateljima" nemaju zajedničke scene tata i sin Peri zajedno su glumili u dva navrata, u filmu "Fools Rush" 1997. godine i u sitcomu "Stažist" i oba puta su igrali oca i sina, piše portal Večernji.

Predviđanja koja lede krv u žilama... Posted by Srpski Telegraf on Thursday, December 31, 2020

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading