Pala u vodu još jedna zabluda: Ne, gazda nije poklonio čistačici stan!

Autor: Republika

Razonoda

27.01.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Republika objavljen je video u kojem su iznesene tvrdnje za koje se ispostavilo da predstavljaju dezinformaciju.

Priča ide ovako: Jedan poslodavac se dosetio da svojoj spremačici za 20-dugogodišnji veran rad, pokloni stan. Neimenovani poslodavac je pozvao spremačicu u stan koji je navodno trebalo da počisti i pospremi, a onda joj je predao iznenađenje.

“Na tebi je samo da potpišeš i uzmeš ključeve i ovaj stan je tvoj”, rečeno je spremačici nakon čega je ona ostala u neverici.

“Ovo nije stvarno!” kroz suze je izgovorila, a poslodavac joj je na to poručio da je to najbolji način da joj se zahvali.

Potom se našalio i rekao: “Moraćeš da zaposliš nekog za čišćenje!”

Pogledajte video.

 

 

Ova priča jeste lepa, ali nije tačna. Međutim, brojni regionalni portali su se upecali i iskamčili hiljade lajkova.

Spremačici stan nije poklonjen, niti je to učinio poslodavac. Ženi po imenu Rasa, koja je izgubila posao zbog pandemije, svi stanari zgrade u Njujorku u kojoj je radila su platili stanarinu za 2 godine.

To ne umanjuje humanost ovih Njujorčana ni veličinu njihovog gesta.

 

 

Dakle, priča je samo manjim delom tačna, ali je i dalje lepa. Neko je namerno isekao delove videa, a regionalni portali su čak i prilagodili tekst njihovoj verziji “istine”.

Ovo je originalan video, koji je takođe lep i nabijen emocijama, pa nije bilo potrebe da se fingira.

Gornje ispravke u tekstu unete su nakon što je raskrinkavanje.ba ukazalo portalu Republika da prvobitne informacije nisu istinite.

 

***

Rešio da je nagradi!

Na snimku se vidi trenutak neverovatne sreće!

Može se videti momenat kada gazda saopštava čistačici da će joj pokloniti nekretninu nakon 20 godina rada. Ona je bukvalno počela da plače od sreće! 

- Sve što treba da uradiš je da potpišeš i uzmeš ključ i ovaj stan je tvoj - rekao je on vidno uznemirenoj ženi koja nije mogla da se oporavi od šoka.

Pogledajte kako je ragovala na iznenađujuće saznanje: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading