UBIJEN TINEJDŽER POSLE SVAĐE SA NAPADAČEM DAN RANIJE: Incident se dogodio u "crnom kvartu", policija zanemela od prizora

Autor:

Svet

10.04.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno tužilaštvo otvorilo je istragu za ubistvo sa predumišljajem

UBIJEN TINEJDŽER POSLE SVAĐE SA NAPADAČEM DAN RANIJE: Incident se dogodio u "crnom kvartu", policija zanemela od prizora

Foto: Tanjug/AP

U francuskom gradu Roman-sir-Izer, u kojem je u novembru ubijen jedan 16-godišnjak, petnaestogodišnji mladić je podlegao povredama nakon što je izboden nožem, rekli su policijski izvori za Figaro.

Tinejdžer, prethodno nepoznat vlastima, izboden je u leđa u utorak oko 21 čas, ali uprkos intervenciji hitne pomoći na licu mesta, on je preminuo u bolnici.

Incident se dogodio na ulici u četvrti Mone, poznatoj po čestim incidentima, nakon svađe koja se dogodila dan ranije s napadačem koji nije uhapšen.

Policajci koji su došli na lice mesta potvrdili su da se incident dogodio u "crnom kvartu" kako nazivaju ovaj deo Roman-sir-Izera, kao i da je prizor mladića kojem se bore za život bio težak za gledanje.

Javno tužilaštvo u Valansu otvorilo je istragu za ubistvo sa predumišljajem.

U Roman-sir-Izeru u novembru je ubijen 16-godišnji Toma, za čije je ubistvo sa predumišljajem od strane organizovane kriminalne organizacije optuženo 12 mladića iz Monea, iako i dalje nije utvrđeno ko je tog mladića izbo nožem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading