"KAO DA ME TORNADO POGODIO"! Mladić nasmrt izboden pošto je pazario kečap! MAJKA U OČAJU, UBICA JOŠ NIJE NAĐEN!

Autor:

Svet

07.04.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim na njega svaki dan, svaki minut, svaku sekundu. Džud je moj život i deo mene, on je sa mnom sve vreme , rekla je majka nesrećenog čoveka.

"KAO DA ME TORNADO POGODIO"! Mladić nasmrt izboden pošto je pazario kečap! MAJKA U OČAJU, UBICA JOŠ NIJE NAĐEN!

Foto: printscreen/abc7chicago

Džud Gejl, poznat po svojim kulinarskim veštinama i ljubavi prema porodičnim večerama, ubijen je 24. septembra 2017. godine,u  brutalnom napadu dok jse vraćao iz prodavnice. Njegova majka, Petridž Rouč, i dalje se bori s bolom i gubitkom, a pravda za njega i dalje izmiče.

Džud je te kobne večeri kuvao svoje omiljeno jelo sa sardinama za nedeljnu večeru kod majke, kod koje je došao sa dvogodišnjom ćerkom. Kako im je ponestalo kečapa, Džud je krenuo do lokalne prodavnice, ali na putu kući je napadnut i više puta izboden. Tragično, Džud je proglašen mrtvim samo sat vremena nakon što je stavio ručak da se kuva.

Petridž Rouč se jasno seća tog trenutka:

- Bio je to običan dan, sve dok zvono na vratima nije prekinulo našu večeru. Nikada neću zaboraviti trenutak kada mi je stranac posle lupanja po vratima rekao da mi je sin izboden. To je bio početak najgoreg košmara koji traje već godinama.

- Osećala sam se bespomoćno. Istračala sam, ali su mi komšije rekle da to ne radim. Ipak sam izašla i posmatrala izdaleka. Želela sam da ga vidim pre nego što ga odvedu u bolnicu, nisu mi dozvolili. Kao da me je tornado razbio i izašao iz moje utrobe na nebo. Tada sam znala da je moj sin mrtav. Moje telo je odmah saznalo

Nakon sedam godina, niko nije procesuiran za ovaj gnusan zločin. Petridž, sada suočena s godišnjicom od smrti svog sina, apeluje na javnost da izađe sa informacijama i dokazima koji bi pomogli da se pravda zadovolji.

- Mislim na njega svaki dan, svaki minut, svaku sekundu. Džud je moj život i deo mene, on je sa mnom sve vreme - rekla je majka Džuda, izražavajući svoju neprekidnu bol i želju za pravdom.

Godine bez odgovora su preduge za porodicu Gejl. Pozivajući se na solidarnost zajednice, Petridž moli sve koji imaju bilo kakve informacije o ovom slučaju da ih podele kako bi se pravda konačno ostvarila.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading