OVO JE HARMONIKAŠ KOJI JE UBIJEN JUČE NA BANJICI: Zoran mu presudio udarcem flašom u glavu!

Autor:

Hronika

06.04.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci su ispričali da je tuču pokušao da prekine neko od prisutnih, ali da razjareni Zoran nije mogao da se obuzda.

OVO JE HARMONIKAŠ KOJI JE UBIJEN JUČE NA BANJICI: Zoran mu presudio udarcem flašom u glavu!

Foto: printscreen/youtube.com/Ratislav Blagojević

U beogradskom naselju Banjica, sinoć se dogodila tragična tuča u kojoj je život izgubio poznati muzičar i harmonikaš Ratislav Blagojević (63). Nažalost, sukob je eskalirao do te mere da je Zoran B. (49) flašom smrskao glavu nesrećnom Blagojeviću, nakon čega je ovaj pao i ostao mrtav.

Svedočanstvo očevica

Svedoci su ispričali da je tuču pokušao da prekine neko od prisutnih, ali da razjareni Zoran nije mogao da se obuzda. Lokalni radnik je objasnio da su se osumnjičeni i žrtva dobro poznavali, te da pretpostavlja da je do sukoba došlo nakon što su popili, a potom se posvađali i potukli.

- Taj pikado klub je samo za članove tako i tu se ne nalazi niko sa strane. Svi koji dolaze se dobro poznaju. Poznajem i uhapšenog i ubijenog. Pretpostavljam da su malo popili i da su se zato posvađali, a onda pred drugim gostima počeli da se psuju i onda su se potukli - objasnio je radnik iz obližnjeg lokala koji je poznavao ubijenog. 

Profesionalna karijera Ratislava Blagojevića

Ratislav Blagojević iza sebe je imao izuzetno bogatu i zapaženu profesionalnu karijeru. Osvojio je takmičenje Prve harmonike Jugoslavije u Sokobanji 1976. godine, a tokom osamdesetih bio je muzički urednik Beogradske hronike. Takođe, bio je član Velikog narodnog orkestra Radio-televizije Beograd, vlasnik producentske kuće, kao i autor više knjiga.

Istraga i sudski postupak

Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu ovog zločina, dok je osumnjičenom Zoranu B. određeno policijsko zadržavanje. On će biti saslušan u tužilaštvu, a za sada nije poznato oko čega su se žrtva i ubica posvađali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
vila

07.04.2024 05:03

prijatelji sud ce to da oprosti nasa srpska posla.