Brza PRAVDA u Južnoafričkoj Republici: Policija UBILA osmoro članova bande osumnjičene za SILOVANJE devojke pred MAJKOM!

Autor:

Svet

03.04.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni se takođe sumnjiče i za druge teške zločine, uključujući ubistvo.

Brza PRAVDA u Južnoafričkoj Republici: Policija UBILA osmoro članova bande osumnjičene za SILOVANJE devojke pred MAJKOM!

Foto: shutterstock

Naoružana policija u Južnoafričkoj Republici reagovala je brzo i odlučno nakon što su šokantni detalji o brutalnom silovanju devojke pred njenom majkom izašli u javnost. Devet članova bande, koja se sumnjiči za niz teških zločina uključujući ubistvo i oružanu pljačku, ubijeno je u akciji koja je izvedena u blizini Durbana, u provinciji Kvazulu-Natal.



Elitna jedinica reagovala na obaveštajne podatke

Policajci su reagovali nakon što su dobili informacije da banda planira napad na rivalskog šefa. Iako je jedinica greškom opkolila pogrešnu adresu, članovi bande su ih primetili i otvorili vatru.

Nakon brze reakcije policije, devet članova bande je ležalo mrtvo, dok policija traga za preostalom dvojicom osumnjičenih.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija


Pukovnik Robert Netšiunda, portparol policije, potvrdio je da su osumnjičeni bili na radaru zbog teških i nasilnih zločina, ali su nakon navodnog silovanja mlade devojke i pljačke kuće postali prioritet akcije.

- Pokrajinski tim nasrnuo je na bandu u sredu u ranim jutarnjim satima. Osumnjičeni su bili na našem radaru za teške i nasilne zločine, ali su potom navodno silovali mladu devojku i naterali njenu majku da to gleda tokom pljačke kuće.

Pucnjava se dogodila kada smo dobili obaveštajne podatke da je banda planirala da izvrši napad na rivala, tako da je brzo napravljen akcioni plan.

Devet članova bande je ubijeno, a do sada su kod njih pronađena tri komada vatrenog oružja, a potraga za dvojicom osumnjičenih je u toku - izjavio je pukovnik, prenosi britanski "Miror"..

Takođe je istakao da je, iako je tim prišao pogrešnoj kući, uspešno neutralisana pretnja bez povređenih policajaca.

Južnoafrička policija se trenutno bori protiv bandi koje vode smrtonosnu bitku za teritoriju i kontrolu tržišta droge, alkohola i prostitucije. U proseku, svakog dana se u Južnoj Africi dogodi 75 ubistava i 120 silovanja, uglavnom u siromašnim oblastima gde je prisustvo policije retko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading