MLADIĆ IZBO NASMRT BRATA I RODITELJE! Monstrum TEŽE ranio sestru, HOROR!

Autor:

Svet

27.03.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi su obezbedili mesto zločina i sproveli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja.

MLADIĆ IZBO NASMRT BRATA I RODITELJE! Monstrum TEŽE ranio sestru, HOROR!

Foto: Shutterstock

U jezivom zločinu koji je potresao nemački okrug Vadshut, mladić star 19 godina izbo je svoje roditelje i brata, dok je teže povredio svoju sestru. U napadu koji se dogodio u njihovom stanu, otac, majka i brat su izgubili živote, dok je sestra prebačena u bolnicu helikopterom. Srećom, lekari su potvrdili da njen život nije u opasnosti.

Uhapšen na licu mesta

Nakon ovog stravičnog događaja, mladić je uhapšen na licu mesta. On je državljanin Nemačke i Italije, a motivi ovog užasnog čina za sada nisu poznati javnosti. Policija je odmah reagovala i izvršila hapšenje, dok je istražni tim preuzeo istragu ovog slučaja.

Zapanjujući događaj u Vadshutu

Ovaj zločin je šokirao lokalnu zajednicu u Vadshutu, a meštani su izrazili duboko saučešće porodici žrtava. Članovi lokalne zajednice su istakli da je ovo težak udarac za njihov mirni kraj, te da su potreseni ovakvim događajem, prenosi Bild.


Nadležni organi su obezbedili mesto zločina i sproveli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja. Takođe, pružena je podrška porodici i prijateljima žrtava u ovim teškim trenucima.

Ovaj slučaj baca svetlo na ozbiljan problem porodičnog nasilja i njegovih dugotrajnih posledica. Porodično nasilje predstavlja ozbiljan društveni problem koji zahteva pažnju i rešavanje kako bi se sprečile dalje tragedije poput ove u Vadshutu.

Istraga ovog slučaja nastavlja se kako bi se utvrdili svi relevantni detalji i motivi koji su doveli do ove tragične situacije. Nadležni organi će nastaviti sa radom na slučaju kako bi pravda bila zadovoljena, a zajednica će se truditi da pruži podršku povređenoj sestri i preživelim članovima porodice u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading