KRALJA ĆE ISTERATI SILOM, SVI ĆE PLAKATI: Čuveni prorok Nostradamus predvideo JEZIVU SUDBINU britanskog dvora! Evo šta je rekao za kralja Čarlsa i Kejt Midlton!

Autor:

Svet

22.03.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni francuski prorok Mišel de Nostradamus video je nekoliko vekova ranije u vizijama da će u ovom periodu u Velikoj Britaniji doći do iznenandnih promena na dvoru

KRALJA ĆE ISTERATI SILOM, SVI ĆE PLAKATI: Čuveni prorok Nostradamus predvideo JEZIVU SUDBINU britanskog dvora! Evo šta je rekao za kralja Čarlsa i Kejt Midlton!

Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljevska porodica prolazi kroz najgori period u poslednjih nekoliko decenija nakon što je posle saznanja da kralj Čarls ima rak isto saopštila i Kejt Midlton.

Vest da je princeza od Velsa takođe bolesna nikog nije ostavila ravnodušnim a ono što je najbizarnije u celoj priči je da je to sve navodno "video" pre nekoliko vekova čuveni prorok Mišel de Nostradamus.

Nostradamus je jako jasno naveo 21. vek kao vek promena na Ostrvu a onda je napisao i da će "kralj ostrva biti isteran silom".

Njegovi najbolji tumači iz sveta apsolutno se danas slažu u oceni da je Nostradamus ovde mislio jedino na kralja Čarlsa III i njegovu bolest zbog koje će u jednom trenutku morati da preda.

Nostradamus je i to predvideo. Prorok je tvrdio  da će monarha naslediti "onaj koji neće imati žig kralja", sugerišući da će Hari zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama.

"Svi će plakati. Jedna žena takođe", dodao je svojevremeno Nostradamus očito misleći na Kejt Midlton koja je, kako se ispostavlja, takođe bolesna.

Podsetimo, britanskom monarhu je dijagnostikovan kancer nakon operacije uvećane prostate. Međuitnije objavljena javnosti, ali je rečeno da će za sada napustiti sve svoje dužnosti uprkos njegovoj volji da nastavi da radi.

Kralj Čarls je lično obavestio sinove Vilijama i Harija o svojoj bolesti, kao i svoju sestru i braću, pre nego što je javnost obaveštena o tome.

Ostaje samo da se vidi kako će kraljevska porodica sad donositi odluke kada su dve tako važne osobe u njenom vrhu bolesne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading