BAKINGEMSKA PALATA SAOPŠTILA UDARNE VESTI! Sve oči uprte u Kralja Čarlsa!

Autor:

Svet

06.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim susreta s ambasadorima, kralj Čarls je održao video poziv sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom u Bakingemskoj palati.

BAKINGEMSKA PALATA SAOPŠTILA UDARNE VESTI! Sve oči uprte u Kralja Čarlsa!

Foto: Tanjug/AP

Bakingemska palata je danas objavila seriju fotografija koje prikazuju kralja Čarlsa kako se smeje i rukuje s ambasadorima Alžira i Mauritanije.

Ove slike dolaze nakon što je 75-godišnjem monarhu dijagnostikovan neidentifikovani rak, što je značajno ograničilo njegovo radno opterećenje, prenosi Telegraf.

Međutim, snimci pokazuju da kralj deluje srećno i angažovano uprkos izazovima s kojima se suočava.

Sastanci i video pozivi

Osim susreta s ambasadorima, kralj Čarls je održao video poziv sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom u Bakingemskoj palati.

 

Na fotografijama se vidi kralj kako sedi ispred kompjuterskog ekrana dok razgovara sa gospodinom Trudoom, pokazujući svoju predanost i angažovanost u obavljanju svojih dužnosti.

Povratak Kejt Midlton dužnostima

Ova vest dolazi u vreme kada je najavljeno da će se vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, vratiti svojim dužnostima na ceremoniji Trooping the Color 8. juna. Ipak, Kensingtonska palata još nije potvrdila da li će Kejt biti prisutna na ovom događaju, ostavljajući prostor za spekulacije o njenom povratku aktivnom javnom angažmanu.

Kralj Čarls i Kejt Midlton, kao dva važna člana britanske kraljevske porodice, nastavljaju da privlače pažnju javnosti svojim angažmanom i povratkom obavljanju svojih dužnosti uprkos izazovima s kojima se susreću. Njihove aktivnosti i susreti sa zvaničnicima iz drugih zemalja predstavljaju važne događaje u životu kraljevske porodice, te nastavljaju da intrigiraju javnost.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading