PRESRETALI POZIVE DAJANE I ČARLSA?! Princ Hari izneo teške optužbe na račun britanskog tabloida

Autor:

Svet

21.03.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari je tražio sudiji Višeg suda da doda nove tvrdnje u postojeću tužbu protiv izdavača News Group Newspapers.

PRESRETALI POZIVE DAJANE I ČARLSA?! Princ Hari izneo teške optužbe na račun britanskog tabloida

Foto: Tanjug/AP

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, rekao je danas da je izdavač britanskog tabloida The Sun nezakonito presretao pozive njegove majke princeze Dajane i oca kralja Čarlsa Trećeg.

Hari je tražio sudiji Višeg suda da doda nove tvrdnje u postojeću tužbu protiv izdavača News Group Newspapers nakon što su izašli novi dokazi iz materijala koje je predala produžnica medijskog konglomerata Ruperta Murdoka, NGN, rekao je njegov advokat, Dejvid Šerborn, prenosu Asošijeted pres.

U dodatku žalbi piše da je Dajana sumnjala da je praćena i prisluškivana, a Šerborn je naveo da su prisluškivani pozivi Dajane i Čarlsa neizbežno otkrivali privatne podatke o tada devetogodišnjem Hariju.

- Novine optuženog opisale su brige njegove majke kao "paranoidne zablude", iako je istina da je bila pod bliskim nadzorom i da su njeni pozivi nelegalno presretani - rekao je Šerborn.

Foto: Tanjug/AP

 

On je naveo da su za to prisluškivanje znali novinari i direktori tog medija, dok su u saopštenju NGN ovi navodi ocenjeni kao "neopravdani zaključci u podmetnutom i ciničnom napadu".

Podsetimo, prema pisanju medija, princ Hari je zabrinut zbog novinara i naslova koji okružuju Kejt Midlton i njenog tajanstvenog povlačenja iz javnog života, piše Page six pa ironično dodaje da mlađeg sina Dajane i Čarlsa III to nije omelo da otputuje u Aspen u Kolorado, na luksuzan ski odmor.

Izvor je napomenuo da Hari smatra da je "svaka naznaka skandala neistinita", dodaje pomenuti sajt.

Hari je ranije pričao o svojoj negativnom odnosu sa paparacima., Njegova majka Dajana stradala je u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. dok su je jurili paparaci.

Sudeći po ovim detaljima, skandali nisu ugrozili do kraja odnos Harija i Kejt pa princ brine zbog princeze i svega što ju je zadesilo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading