OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Imam rak!

Autor:

Svet

22.03.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imati Vilijama je je veliki izvor utehe.

OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Imam rak!

Foto: printscreen/BBC

Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u dobi od 42 godine i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji.

U duboko emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Ketrin je otkrila da je vest došla kao 'veliki šok' i da su ona i Vilijam 'činili sve što možemo da obradimo i upravljamo ovim privatno zbog naše mlade porodice '.

Dijagnoza je došla nekoliko dana nakon što je viđena kako se smeje sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu prodavnicu na farmi blizu svoje kuće u Vindzoru.

Govoreći sa klupe okružene narcisima i prolećnim cvetovima, rekla je: „Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro.

"Kao što sam im rekla; Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu. Imati Vilijama pored mene takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboje znači mnogo."

Republika

Foto: printscreen/BBC

Kejt Midlton

Ketrin je rak otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.

Podrazumeva se da su kralj – koji se takođe trenutno leči od raka – i kraljica obavešteni o vestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading