KEJT MIDLTON DOŽIVELA NERVNI SLOM?! Postoje ČETIRI senzacionalne TEORIJE o nestanku princeze od Velsa: Ima i DVOJNICU?

Autor:

Svet

22.03.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morgan je takođe kritikovao Palatu zbog objavljivanja slike koja je povukla vodeće svetske agencije zbog montaže, ističući da su novinari palate trebali da obave osnovne provere pre nego što su je prosledili medijima.

KEJT MIDLTON DOŽIVELA NERVNI SLOM?! Postoje ČETIRI senzacionalne TEORIJE o nestanku princeze od Velsa: Ima i DVOJNICU?

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Nakon povratka princeze od Velsa službenim dužnostima, mogao bi da se desi veliki preokret, najavljuje se da bi to moglo da se dogodi do Uskrsa ili nakon praznika.

U međuvremenu, kruže čitava serija teorija zavera na internetu, a izuzetno je veliki broj glasina i nagađanja o supruzi princa od Velsa. Nedavno objavljen video nje i princa Vilijama ispred prodavnice u Vindzoru prošle subote dodatno je podgrejao spekulacije. Emitovana je sinoć emisija "TMZ istražuje: gde je Kejt Midlton", koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: Tanjug AP

Kejt Midlton i princ Vilijam

 


Slom Kejt Midlton?

U emisiji je gostovao britanski voditelj Pirs Morgan koji je izneo teoriju da je moguće da je princeza doživela slom. On je istakao da je pritisak na Kejt već duže vreme krajnje nepodnošljiv, posebno imajući u vidu nedavnu zdravstvenu krizu i brigu o troje dece pod budnim okom javnosti. Morgan je takođe kritikovao Palatu zbog objavljivanja slike koja je povukla vodeće svetske agencije zbog montaže, ističući da su novinari palate trebali da obave osnovne provere pre nego što su je prosledili medijima.

"Kraljevska porodica gotova je bez Kejt"

U emisiji je gostovao i bivši batler kraljevske porodice, izražavajući nadu da će porodica prebroditi krizu i ističući da su oni nada za budućnost. Takođe, 58-godišnji voditelj je izneo tvrdnju da slika Kejt snimljena nedelju dana ranije ne odražava tačno njen izgled u tom momentu, dodajući da je videla osoba koja tvrdi da izgleda mnogo mršavije nego na objavljenoj fotografiji.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam

 


Teorije o Kejt Midlton

Pominju se teorije o navodnoj dvojnici, ali ima i onih koji misle drugačije, smatrajući da je princeza zaista na tim fotografijama. Ipak, teoretičari su prilično glasniji. Kejt Midlton takođe je zadesio i skandal oko pokušaja razotkrivanja podataka o njenom zdravstvenom stanju u bolnici gde je operisana, a istraga je u toku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)



Ova emisija izazvala je mnogo polemike i spekulacija o Kejt Midlton, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i eventualni preokret nakon njenog povratka službenim dužnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading