MILIJARDERKA ANĐELA IZNENADA SKRENULA S PUTA I UDAVILA SE U JEZERU: Uzrok njene smrti zapanjio je sve

Autor:

Svet

21.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kancelarija policije saopštila je nešto što niko nije očekivao

MILIJARDERKA ANĐELA IZNENADA SKRENULA S PUTA I UDAVILA SE U JEZERU: Uzrok njene smrti zapanjio je sve

Foto: Shutterstock

Američka milijarderka Anđela Čao poginula je u februaru ove godine kada je sa svojim džipom iznenada u toku noći sletela s puta u jezero i udavila se.

Tragedija se dogodila jako blizu njenog ranča u Teksasu i javnost je bila uzdrmana informacijom budući da se radilo o uticajnoj, poslovnoj ženi koja je odavala utisak uzorne osobe.

Prema prvim rezultatima istrage, njena smrt vodila se kao nesrećan slučaj, ali sada su isplivali nalazi laboratorije koji su potvrdili da je Anđela sletela s puta jer je bila u stanju potpunog pijanstva, prenosi BBC.

Kancelarija policijskog okruga Blanko objavila je da je nivo alkohola u njenoj krvi bio gotovo tri puta veći od dozvoljene.

Republika

Foto: youtube.com/global maritime forum

Anđela Čao

Anđela (50) je preminula nakon večere 10. februara sa grupom prijatelja na imanju u blizini Džonson Sitija.

Pozvala je sedam prijatelja da provedu vikend na njenom velikom ranču, a veče pre toga bili su na koncertu repera Pitbula u Ostinu, stoji u policijskom izveštaju.

Nakon večere, autom se vraćala u kuću, ali prilikom vožnje unazad upala je svojom Teslom u jezero. Pozvala je u pomoć, ali nije joj bilo spasa. Prijatelji su pokušali da je izvuku, ali bezuspešno.

Policajci su tek kasnije uspeli da razbiju staklo i izvuku je, ali tada je već bilo prekasno.

Anđela Čao je bila predsednica i izvršna direktorka brodarske firme svoje porodice, Foremost Group, koja upravlja globalnom flotom brodova za prevoz tereta. Bogatstvo joj se procenjivalo na više od 14 milijardi dolara.

Bila je udata za Džima Brejera, takođe milijardera koji se bavi rizičnim kapitalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading