UBIO SE ZBOG SABALENKE! Kolcov nije mogao da podnese RASKID sa slavnom teniserkom

Autor:

Sport

21.03.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hokejaš presudio sebi skokom sa zgrade, ali detalji koji su posle isplivali su sve šokirali.

UBIO SE ZBOG SABALENKE! Kolcov nije mogao da podnese RASKID sa slavnom teniserkom

Foto: Printscreen Twitter

Bivši hokejaš, učesnik na dva izdanja Olimpijskih igara i član NHL lige  Konstantin Kolcov (42) preminuo je u ponedeljak.

Njegova smrt ostavila je u neverici ceo sportski svet, a naročito Konstantinovu izabranicu, drugu teniserku sveta Arinu Sabalenku.

Nesrećni Kolcov je preminuo u Majamiju, kada je putovao da se nađe sa Beloruskinjom, koja ove nedelje učestvuje na Mastersu, koji se održava na Floridi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Konstantin Kolcov i Arina Sabalenka

Mnogo polemika vodilo se oko toga kako je Konstantin izgubio život. Najpre se oglasila policija u vezi ovog slučaja.

- Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 policija Harbora i Vatrogasne spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti - rekao je portparol policije u Majamiju beloruskim medijima, što je do sada jedina zvanična izjava o ovom slučaju.

Sumnju na način smrti Kolcova bacila je njegova bivša supruga Julija Mihajlova, prema čijim rečima on nikada ne bi "digao ruku" na sebe:

- Upravo sam razgovarala sa medicinskim stručnjakom. Istraga je odnela materijale na toksikološka ispitivanja. Svi rezultati će biti gotovi za mesec dana. Policija je zadržala Konstantinov telefon i laptop dok se uviđaj ne završi. Za sada je nemoguće sa sigurnošću reći da li je u pitanju samoubistvo ili nesreća. Iznajmio je auto na duže vreme. Odnosno, nije nameravao da umre. Svašta vam može pasti na pamet, ali traga tragedije nije bilo - ispričala je Julija za medije.

Na kraju se preko društvenih mreža oglasila i Arina Sabalenka, koja je otkrila da njih dvoje pre Konstantinove smrti više nisu bili zajedno.

- Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija, iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas poštujte moju privatnost i privatnost njegove porodice tokom ovih teških trenutaka - oglasila se Sabalenka na društvenim mrežama.

Dakle, Kolcov je ipak izvršio samoubistvo, jer prema izveštajima policije čovek je skočio sa balkona, dok je Sabalenka otkrila da su raskinuli dva dana pre kobnog događaja. Budući da je kako navodi njegova bivša žena Mihajlova, bio pripit, sve ukazuje na to da je digao ruku na sebe jer nije mogao da preboli raskid sa teniserkom.

Arina i Kolcov su bili u vezi od 2021. godine, a bili su jedno drugom najveća podrška.

Nekadašnji hokejaš je tokom igračke karijere bio učesnik na dva turnira Olimpijskih igara 2002. i 2010. godine i za nacionalnu selekciju ukupno odigrao 123 meča uz 34 data gola i 21 zabeleženu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading