MOLIMO BOGA DA NAM DECA NISU ZAVRŠILA U DROBILICI! Tela dvojice momaka pronađena u komadima u MAŠINI ZA SMEĆE, JEZIVO! (FOTO)

Autor:

Svet

27.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni momci su se upoznali dok su služili zatvorsku kaznu zbog problema sa zavisnošću od droge.

MOLIMO BOGA DA NAM DECA NISU ZAVRŠILA U DROBILICI! Tela dvojice momaka pronađena u komadima u MAŠINI ZA SMEĆE, JEZIVO! (FOTO)

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Tela dvojice muškaraca, Zeka Hilisa i Džeremija Lindzija, pronađena su u reciklažnom objektu u Takomi, Vašington. Ova bizarna tragedija šokirala je javnost, a porodice preminulih su ostale u potrazi za odgovorima.

Nepoznati put do reciklažnog centra

Zek Hilis i Džeremi Lindzi su se upoznali dok su služili zatvorsku kaznu zbog problema sa zavisnošću od droge. Nesrećni mladići su pronađeni mrtvi u reciklažnom centru, a detektivi su koristili njihove otiske prstiju i tetovaže kako bi ih identifikovali, prenosi titox.net.

Njihov nestanak i očaj roditelja

Roditelji dvojice mladića izrazili su nadu da su njihovi sinovi bili mrtvi pre nego što su završili u reciklažnoj mašineriji. Očajni otac Zeka Hilisa je izjavio da je njegov sin patio od šizofrenije, dok je porodica Lindzija pokrenula akciju na GoFundMe kako bi pokrila troškove sahrane.

Foto: Društvene mreže

Zek Hilis

Tragična sudbina i potraga za odgovorima

Porodica Lindzija traži odgovore o tome kako je Džeremi završio u reciklažnom centru, dok njegova supruga Ešli ističe da će nastaviti tražiti istinu o njegovoj smrti. Policija Takome je saopštila da nema razloga da sumnja da je smrt mladića rezultat nekakve neprikladne igre, dok je medicinski istražitelj još uvek u procesu utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Reakcija reciklažnog centra

Portparol Centra za reciklažu JMК vlakana potvrdio je da su tijela pronađena u dva odvojena dana i istakao da nijedan incident nije uključivao zaposlene ili osobe koje rade u centru. Centar je odmah obustavio rad i sarađivao sa istražnim organima kako bi rasvetlio ovu tragičnu situaciju.


Uzrok smrti dvojice mladića i okolnosti koje su dovele do njihovog prisustva u reciklažnom centru ostaju obavijeni velom tajne, dok porodice i javnost i dalje tragaju za odgovorima u vezi sa ovom tužnom i neobičnom tragedijom.

(titox.net)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading