SAGA O KEJT MIDLTON UPRAVO JE PREŠLA NA JOŠ VIŠI NIVO! Osoblje bolnice u kojoj je operisana učinilo nešto NEZAMISLIVO!

Autor:

Svet

19.03.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolnica je sada na stubu srama, pošto se dogodilo kršenje svih mogućih pravila o poverljivosti

SAGA O KEJT MIDLTON UPRAVO JE PREŠLA NA JOŠ VIŠI NIVO! Osoblje bolnice u kojoj je operisana učinilo nešto NEZAMISLIVO!

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton privukla je posebnu pažnju kada je nedavno posetila ragbi utakmicu

Misterija oko bolesti, operacije i oporavka princeze Kejt Midlton nema kraja, naprotiv.

Kejt Midlton ponovo je večeras došla na naslovne strane vodećih medija posle informacije da je osoblje bolnice u kojoj je operisana pre više od dva meseca pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.

Bolnica je sada na stubu srama, pošto se dogodilo kršenje svih mogućih pravila poverljivosti dokumentacije pacijenata i što je obezbeđenje bolnice u ovom slučaju omanulo.

Vodeći ljudi klinike u Londonu, u kojoj je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što je utvrđeno da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi beleškama o njenom stanju.

"Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatna šteta za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice", rekao je izvor lista Mirror.

Viši šefovi bolnice kontaktirali su Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili su je da će biti sprovedena potpuna istraga.

"Celo medicinsko osoblje ostalo je šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je povređeno što je kolega od poverenja mogao da navodno bude odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike“, reči su izvora bliskog kraljevskoj porodici, prenosi Daily mail.

Republika

Foto: shutterstock

Nikom na svetu nije jasno šta se dešava sa Kejt Midlton

Istraga dolazi usred cunamija spekulacija o princezinom nepoznatom zdravstvenom stanju, za koje je Kensingtonska palata rekla da će je ostaviti van pogona do posle Uskrsa.

Istraga bolnice dolazi nakon što su se u ponedeljak pojavili video snimci i slike na kojima Kejt i princ Vilijam posećuju farmu u Vindzoru.

Portparol palate je rekao: "Ovo je stvar Londonske klinike."

Daily Mail  je kontaktirao Met policiju, ali nije odmah dobio odgovor.

Londonska klinika, gde je princeza od Velsa lečena ranije ove godine, prvi put je otvorila svoja vrata 1932. godine.

Njena slavna lista prethodnih pacijenata uključuje princa Filipa, princezu Margaret, holivudsku zvezdu Elizabet Tejlor i budućeg američkog predsednika Džona Kenedija. Klinika ima vodeći centar za rak koji prima pacijente na hemoterapiju, radioterapiju i druge tretmane.

Od 1980-ih, članovi kraljevske porodice su zvanično pokrenuli brojne objekte na tom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading