KOJA LI JE TAJNA NESTANKA KEJT MIDLTON? Srbi preklinju našu Konstraktu da REŠI MISTERIJU o princezi od Velsa! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesni komentari o nestanku Kejt Midlton preplavili društvene mreže!

KOJA LI JE TAJNA NESTANKA KEJT MIDLTON? Srbi preklinju našu Konstraktu da REŠI MISTERIJU o princezi od Velsa! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Dragan Kadi'

Poslednjih dana, drama oko nestanka Kejt Midlton ne prestaje da intrigira svetske i domaće medije. Princeza od Velsa nije viđena u javnosti još od operacije abdomena u decembru, a nedavno objavljena fotografija nje i njene dece izazvala je dodatnu pažnju, budući da se kasnije ispostavilo da je fotošopirana.

Društvene mreže su preplavljene raznim teorijama o njenom nestanku, dok su neki korisnici izneli duhovite komentare koji su izmamili osmehe na licima. Jedan od komentara čak povezuje "aferu Kejt Midlton" sa pokušajem zapada da destabilizuje Srbiju, dok je jedna korisnica iskreno priznala da je deo svoje psihoterapije posvetila razmatranju ove situacije.

Republika

Foto: Tanjug-AP

Kejt Midlton nije se pojavljivala u javnosti od decembra

Neki korisnici društvenih platformi čak su pronašli vezu između nestanka Kejt Midlton i čuvenog filma "Iščezla", u kojem glavna glumica nestaje, a muža optužuju za otmicu, da bi se na kraju ispostavilo da je sama iscenirala nestanak.

Međutim, najveću pažnju priivukli su šaljivi komentari da bi naša predstavnica na "Pesmi Evrovizije" 2022. godine, Ana Đurić Konstrakta, mogla "saznati" šta se dešava sa nestalom princezom od Velsa.

"Je l’ može nova PZE i da Konstrakta napravi pesmu koja počinje sa Šta se desilo s Kejt Midlton, šta se desilo?", "Koja li je tajna nestanka Kejt Midlton, koja li je tajna?", samu su neki od statusa na društvernoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading