PALI DILERI U VALJEVU SA ČAK 14 PAKETA DROGE: Evo šta je sve policija pronašla kod njih!

Autor:

Hronika

14.03.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. D. se sumnjiči da je prethodno, za 600 evra koje mu je dao S. M., prevezao pakete sa marihuanom do vikendice.

PALI DILERI U VALJEVU SA ČAK 14 PAKETA DROGE: Evo šta je sve policija pronašla kod njih!

Foto: Shutterstock

Policija u Valjevu uhapsili su S. M. (62) iz Beograda i A. D. (30) iz Obrenovca, zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u „mercedesu“ ispred vikendice S. M. u okolini LJiga pronašla 14 paketa sa 7,4 kilograma marihuane, dok je u pretresu dvorišta i vikendice u kojoj su zatečeni osumnjičeni, nađena manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i ulje za koje se sumnja da je kanabisovo ulje.

A. D. se sumnjiči da je prethodno, za 600 evra koje mu je dao S. M., prevezao pakete sa marihuanom do vikendice.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, spremaju se da podnesu krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnjeg mladića iz ovog grada. Razlog za ovu odluku leži u sumnji da je mladić izvršio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

On je 12. marta, na ulici u centru grada, bacio kesice kada je primetio policijske službenike. Nakon toga, policija je izvršila pretres stana koji mladić koristi na području Kragujevca. Tokom pretresa, pronađeno je oko 48 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i manja količina bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin.

Ovo nije prvi put da je mladić povezan sa ovakvim krivičnim delima. Ranije je bio u centru pažnje javnosti zbog sličnih optužbi, što dodatno budi interesovanje za njegovu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading