PALI DILERI IZ MAJDANPEKA! Policija im našla ogroman broj tableta - evo šta su sve imali u svojoj "kolekciji"!

Autor:

Hronika

05.03.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedozvoljene supstance pronađene su prilikom pretresa stana!

PALI DILERI IZ MAJDANPEKA! Policija im našla ogroman broj tableta - evo šta su sve imali u svojoj "kolekciji"!

Foto: Shuttestock

Viši javni tužilac u Negotinu odredio je zadržavanje M.V. i A.C., oboje iz Majdanpeka, zbog sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da su, radi prodaje, u svom stanu u Majdanpeku držali 7 tableta Buprenofrina, 60 tableta Flormidala i 210 tableta Ksalola.

Ove supstance su pronađene tokom pretresa stana tog dana. Prethodno je, primenom posebne dokazne radnje simulirane kupovine, utvrđeno da su prodali 8 tableta Buprenofrina za iznos od 1000 dinara.

Podsećamo, Nišlijka M. S. (31) osuđena je na tri godine i četiri meseca zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, tačnije zbog posredovanja u kupovini 0.59 grama heroina. Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koje je M.S. sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, a sud je istakao da je priznanje dato svesno, dobrovoljno i da optužena nije bila u zabludi prilikom davanja priznanja.

Viši sud je utvrdio da je M. S. 15. marta 2022. godine posredovala u kupovini opojne droge heroin. Optužena je telefonom dogovorila susret sa D. T. u selu Donji Matejevac radi kupovine opojne droge, nakon čega je sa okrivljenim M. Š. došla do kuće D. T, ušla unutra i za novčani iznos od tri hiljade dinara preuzela opojnu drogu heroin. Nakon izlaska iz kuće, drogu je predala M. Š. koji je čekao u kolima. Policija ih je zaustavila u Knjaževačkoj ulici i kod M.Š. pronašla dva paketića supstance u neto masi od 0.59 grama, za koje je veštačenjem utvrđeno da predstavlja opojnu drogu heroin.

Optužena je telefonom dogovorila susret sa D. T. u u selu Donji Matejevac radi kupovine opojne droge, nakon čega je sa okrivljenim M. Š. vozilom kojim je on upravljao, došla do kuće D. T, ušla unutra i za novčani iznos od tri hiljade dinara koji je dobila od M.Š, preuzela opojnu drogu heroin. Po izlasku iz kuće, drogu je predala M. Š. koji je čekao u kolima. Policija ih je zaustavila u Knjaževačkoj ulici i kod M.Š. pronašla dva paketića supstance u neto masi od 0.59 grama, za koje je veštačenjem utvrđeno da predstavlja opojnu drogu heroin. Na taj način izvršila je krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - navedeno je iz Višeg suda.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading