HAPŠENJE ZBOG DROGE U NOVOM SADU: Policija otkrila šokantne detalje!

Autor:

Hronika

02.03.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu radi saslušanja.

HAPŠENJE ZBOG DROGE U NOVOM SADU: Policija otkrila šokantne detalje!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv droga, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su N. I. (50) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog pronašla oko dva kilograma supstance za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i 1.500 evra i 86.300 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu radi saslušanja. 

Podsećamo, beogradska policija danas je uhapsila Lj. B. (41) zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu dilovao narkotike. Osumnjičeni je bio u bekstvu sve do danas kada je uhapšen.

Osumnjičeni Lj.B. je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem. Prema optužbama, tereti se da je neovlašćeno držao veću količinu droge, koja je pronađena kod njega i oduzeta od strane policije.

Napominemo da je proizvodnja i trgovina drogom teško krivično delo. 

Nišlijka M. S. (31) osuđena je juče na tri godine i četiri meseca zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, tačnije zbog posredovanja u kupovini 0.59 grama heroina. Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koje je M.S. sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, a sud je istakao da je priznanje dato svesno, dobrovoljno i da optužena nije bila u zabludi prilikom davanja priznanja.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading