"TIM STVARIMA SE BAVI MOJA ŽENA": Nova izjava princa Vilijama šokirala sve, ovo NIKO nije očekivao

Autor:

Svet

19.03.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam i supruga Kejt od početka godine su više u žiži javnosti nego za poslednjih deset godina zajedno

"TIM STVARIMA SE BAVI MOJA ŽENA": Nova izjava princa Vilijama šokirala sve, ovo NIKO nije očekivao

Foto: Tanjug/AP

Kejt i Vilijam na Vimbldonu

Princ Vilijam pojavio se u galeriji Milenijum u Južnom Jorkširu kako bi diskutovao sa lokalnom koalicijom Homewards Sheffield o načinima kako da se jednom za svagda reši pitanje beskućnika u tom delu države.

Vilijam je u Šefild stigao automobilom i pre sastanka prošetao se botaničkom baštom, a kada su ga upitali svi za Kejt nije odgovarao, dok se nije dotakao teme rada odraslih sa decom.

Princ je hvalio rad svoje supruge sa malom decom, a tokom konferencije na kojoj je učestvovao.

Kada je izvršna direktorka gradskog veća Šefilda Kejt Džozef pokrenula temu detinjstva, Vilijam je odmah pomenuo uspeh Kejtinih projekata.

"Tim stvarima se bavi moja žene, ona bi trebalo da je sada ovde", rekao je Vilijam podižući pomalo komično ruke u vazduh.

Opšta lavina skandala oko Kejt Midlton uticala je i na reputaciju njenog braka sa princom Viljamom koji traje od 2011. godine i koji ima je doneo troje dece, Šarlot, Džordža i Luja.

Bilo je i ranije spekulacija o tome da se čuveni par razvodi, ali nikada u ovolikoj meri kao sada, na šta svakako utiče kontekst problema i ozbiljnost situacije. Nagađa se da je princ Vilijam navodno varao suprugu sa Sarom Rouz Hanberi, kao i da je ona imala vezu sa Tomsom Kingstonom, što spada u teorije zavere. Zato su čak i krenule glasine o navodnom razvodu pa se situacija poredi sa krahom braka Čarlsa i Dajane. 

S obzirom na to da su deca Kejt Midlton i princa Vilijama članovi kraljevske porodice, Kejt bi trebalo da dobije dopuštenje od princa Vilijama ako bi želela da odvede decu iz Ujedinjenog Kraljevstva. Male su šanse da bi Kejt htela da odvede princezu i princa daleko od njihovog oca.

Međutim, ako bi radilo o razvodu uzrokovanim preljubom, stvari bi postale prilično gadne. Kraljevska porodica bi poklonila princezi od Velsa novu rezidenciju sa izričitom svrhom ublažavanja zajedničkog starateljstva i sugeriše da bi porodičan stan u Kensingtonskoj palati mogao da bude njena oaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading