NEĆE GA ZA POTPREDSEDNIKA: Donald Tramp ima plan ako pobedi na izborima, ali ovom čoveku to se NEĆE svideti

Autor:

Svet

19.03.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik već vidi sebe ponovo u Beloj kući

NEĆE GA ZA POTPREDSEDNIKA: Donald Tramp ima plan ako pobedi na izborima, ali ovom čoveku to se NEĆE svideti

Foto: Tanjug/AP

Kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp neće izabrati biznismena Viveka Ramasvamija za svog potpredsednika, ali će mu možda ponuditi mesto u svom kabinetu ukoliko pobedi na novembarskim izborima, piše Njujork post, pozivajući se na neimenovane izvore.

Ramasvami, koji se takođe kandidovao za kandidata republikanaca, podržao je Trampa nakon unutastranačkih izbora u Ajovi 15. januara.

Iz njegovog tima ističu da "postoji mnogo spekulacija u medijima, ali da je Vivekov glavni fokus na tome da Tramp bude izabran za predsednika".

"Tako ćemo podići Ameriku", rekla je portparolka Ramasvijama Triša Meklafin za američki list.

Dodala je da bi Sjedinjene Države bile "srećna zemlja" ako bi Ramasvami bio deo sledeće američke administracije.

Prošlog meseca, Tramp je, gostujući na Foks njuzu, rekao da se, pored Ramasvamija, na njegovoj "užoj listi" potencijalnih potpredsedničkih kandidata nalaze senator Tim Skot, bivša kongresmenka Tulsi Gabard, guverner Južne Dakote Kristi Noem, kongresmen Bajron Donalds i guverner Floride Ron DeSantis.

Inače, bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, izjavio je da svi Jevreji koji glasaju za Demokratsku stranku "mrze Izrael".

"Zaista mislim da mrze Izrael. Svaki Jevrejin koji glasa za Demokrate mrzi svoju religiju. Mrze sve u vezi sa Izraelom i treba da se stide", rekao je Tramp, prenosi Politiko.

On je to rekao komentarišući kritike koje su poznate Demokrate uputile izraelskom premijeru, Bendžaminu Netanjahuu, zbog rata u Pojasu Gaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading