PRVA SLIKA KEJT MIDLTON! Evo gde su paparaci snimili vojvotkinju i sa kim je u društvu u JEKU SKANDALA KOJI POTRESA SVET (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

18.03.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak se pojavio samo nekoliko sati nakon što je The Sun ekskluzivno otkrio da je Kejt provela subotu u kupovini u Vindzoru u nedelju ujutro gledajući svoju decu kako se bave sportom.

PRVA SLIKA KEJT MIDLTON! Evo gde su paparaci snimili vojvotkinju i sa kim je u društvu u JEKU SKANDALA KOJI POTRESA SVET (FOTO/VIDEO)

Foto: shutterstock

Princeza od Velsa Kejt Midlton se smejala i izgledala opušteno i srećno tokom kupovine sa Vilijamom, pokazuje snimak koji je objavio San .

 

Kejt Midlton, 42, obučena u duksericu i helanke, nosila je stvari koje je pazarila dok je šetala ka parkingu sa princom Vilijamom.

 

 

 

Snimak se pojavio samo nekoliko sati nakon što je The Sun ekskluzivno otkrio da je Kejt provela subotu u kupovini u Vindzoru. Pre toga je posmatrala svoju decu kako se bave sportom.

Ovo se dešava usred nedelja divljanja teorija zaverea na društvenim mrežama.

Video pogledajte ovde.

Zdravstveno stanje Kejt Midlton brine ceo svet, a sada će svi uspeti malo da odahnu jer, kako pokazuje snimak Sana, princeza je tokom posete jednoj lokalnoj prodavnici delovala "srećno, zdravo i opušteno".

Par nije bio sa decom u kupovini, ali kažu da je princeza uključena u sve njihove aktivnosti.

Podsetimo, Kejt je pre nekoliko dana bila u jeku medijske pažnje zbog fotografije koju je objavila za 8. mart, a koja je, kako se spekuliše, fotošopirana.

Kejt se oglasila ubrzo nakon što je Udruženje za štampu danas povuklo prvu sliku princeze od Velsa koja je objavljena nakon njene operacije.

Princeza od Velsa priznala je da je ona uredila portret povodom Dana majki i izvinila se "za bilo kakvu zabunu" koju je to izazvalo, piše BBC. 

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji su slavili imali veoma srećan Majčin dan - rekla je princeza.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading