SKANDAL U HRVATSKOJ: Muškarac usred noći u krevetu ZASKOČIO sopstvenu majku! Žena se sledila, a evo šta se desilo kad je policija došla

Autor:

Svet

18.03.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena se prenerazila u trenutku i pitala ga je šta to radi, a on je nastavio da radi bludne radnje sve dok nije pozvala policiju

SKANDAL U HRVATSKOJ: Muškarac usred noći u krevetu ZASKOČIO sopstvenu majku! Žena se sledila, a evo šta se desilo kad je policija došla

Foto: Shutterstock

Četrdesetogodišnji Hrvat iz Dalmatinske Zagore osuđen je u Splitu na 10 meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog razvratnih radnji koje je počinio prema sopstvenoj majci.

Portali u Hrvatskoj prenose bizarnu priču u kojoj je muškarac pod dejstvom alkohola nedavno bukvalno zaskočio svoju majku u nameri da ima intiman odnos s njom.

Majka je spavala u svojoj sobi kada se on ušunjao u njen krevet i zakuvao ruku ispod njenih gaćica.

Žena se prenerazila u trenutku i pitala ga je šta to radi, a on je nastavio da radi bludne radnje sve dok nije pozvala policiju.

Muškarac je na sudu priznao navode iz optužbe. Takođe je rekao da od tog događaja nije kontaktirao majku i da mu je sada iskreno žao.

Majka je odluku o krivičnom gonjenju prepustila sudu. Ne želi da njen sin ode u zatvor, ali želi da mu bude bolje. Na ročištu je prihvatila izvinjenje svog sina.

Zaključak psihijatra je da su sposobnosti okrivljenog da razume svoje postupke i kontroliše svoju volju u vreme izvršenja krivičnog dela smanjene, ali u srednjem stepenu. Uračunljivost muškarca prema rečima psihijatra je smanjena, ali ne značajno.

Priznanje, žaljenje, kajanje, neosuđivanje i smanjena ubrojivost za njega su bile olakšavajuće okolnosti. Olakšavajuća okolnost je bila smanjena uračunljivost i činjenica da je četrdesetogodišnjak trenutno nezaposlen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading