HITNA EVAKUACIJA ŠKOLE! Učitelji i nastavnici DECU PREBACIVALI KROZ PROZOR, nastala opšta panika - NE MOGU DA SE VRATE NAZAD

Autor:

Svet

18.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo dece bio je u tom trenutku u učionici, a deo na hodniku.

HITNA EVAKUACIJA ŠKOLE! Učitelji i nastavnici DECU PREBACIVALI KROZ PROZOR, nastala opšta panika -  NE MOGU DA SE VRATE NAZAD

Foto: Shutterstock

Zbog puknuća cevi, hodnici i garderoba OŠ Gustav Krklec u Novom Zagrebu su poplavljeni. Sva deca i zaposlenici škole su dobro, nastradala je samo odeća i obuća u garderobi.

Pre podne oko 11.30 sati u Osnovnoj školi Gusta Krklec u novozagrebačkom naselju Travno dogodio se incident. Pukla je cev na radijatoru kod ventila i voda je počela izlaziti jakim mlazom koji je udarao u garderobu, saznaju tamošnji mediji od roditelja školaraca.

Deo dece bio je u tom trenutku u učionici, a deo na hodniku. Učiteljica je evakuisala decu iz učionice kroz prozor jer drugačije nisu mogli da izađu. Neka deca su bila uplašena, ali sada su svi dobro i nalaze se na igralištu iza škole. U učionicu ne mogu jer još nije zaustavljena voda, a hodnici su poplavljeni i stvari koje su bile u garderobi su mokre.

Zbog situacije, nastavnici iz škole su zamolili roditelje da dođu po decu i preuzmu njihovu obuću i odeću. Zbog incidenta, neka deca su se uplašila, dok je drugima ovo bio najbolji dan u školi jer su ga proveli igrajući se na igralištu, a pušteni su i ranije kući.

Prve informacije pokazuju da nema povređenih osoba i da su deca na vreme uspela da izađu, ali se procenjuje trenutna šteta.

Roditelji su istakli da deci nije bilo svejedno, ali je najbitnije da nema povređenih. U narednim danima će se znati više informacija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading