"BRINEM SE!" Oglasio se brat princeze Dajane povodom slučaja Kejt Midlton

Autor:

Svet

18.03.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spenser je uporedio trenutni nivo "internet zavere" sa zadiranjem medija u smrt njegove sestre Dajane.

"BRINEM SE!" Oglasio se brat princeze Dajane povodom slučaja Kejt Midlton

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Brat princeze Dajane, Čarls Spenser, progovorio je o teorijama zavere oko Kejt Midlton nakon njene "planirane operacije abdomena".

- Brinem se šta je istina - rekao je 59-godišnji Spenser za BBC emisiju "Nedelja sa Laurom Kensberg".

Midltonova, koja je supruga Spenserovog nećaka, princa Vilijama, predmet je glasina na internetu otkako je u januaru napravila pauzu od svojih kraljevskih dužnosti. Nakon što je Midltonova primećena na mutnoj fotografiji snimljenoj ranije ovog meseca, kraljevski posmatrači su počeli da nagađaju da je slika fotošopirana.

Zatim, kada je 10. marta objavila "izmenjenu" fotografiju sebe i troje dece koje ima sa princom Vilijamom, proširile su se glasine o njenom blagostanju. Midlton je kasnije priznala da je napravila sliku, a Kensingtonska palata je u svom prvom saopštenju nakon operacije rekla da se princeza neće pojavljivati u javnosti sve do "posle Uskrsa", a javnost je iz dana u dan sve više zabrinuta.

Voditelj tok-šoua, Džon Oliver, se čak našalio da je Midlton možda "umrla" i da palata to pokušava da prikrije.

Tokom intervjua, Spenser je uporedio trenutni nivo "internet zavere" sa zadiranjem medija u smrt njegove sestre Dajane. Bivša supruga kralja Čarlsa III imala je 36 godina kada je poginula u fatalnoj saobraćajnoj nesreći avgusta 1997. u Parizu, nakon što su je paparaci jurili u tunelu.

- Mislim da je nekada bilo opasnije. Ako se osvrnem na '97. i Dajaninu smrt, mislim da je to bilo toliko šokantno, okolnosti njene smrti su bile toliko šokantne da su naterale industriju koja podržava paparace da zaista bolje pogleda šta mogu, a šta ne mogu da urade - rekao je Spenser.

Ni Kensingtonska palata ni Midlton nisu komentarisali teorije oko njenog "nestanka".

Međutim, nedavni izveštaj tvrdi da će se Midltonova verovatno pozabaviti široko rasprostranjenom zabrinutošću za njeno zdravlje kada se vrati na javnu dužnost posle 31. marta.

Podsećanja radi, tokom vikenda su princeza od Velsa i princ Vilijam primećeni u lokalnoj prodavnici na farmi, a princeza je izgledala "srećno, zdravo i opušteno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading