POGINULA DEVOJČICA (16) U SOPSTVENOJ KUĆI! Granata porodičan dom SRAVNILA sa zemljom, otac teško ranjen!

Autor:

Svet

17.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnja devojčica umrla je u Belgorodu kada je granata pala na porodičnu kuću.

POGINULA DEVOJČICA (16) U SOPSTVENOJ KUĆI! Granata porodičan dom SRAVNILA sa zemljom, otac teško ranjen!

Foto: Tanjug/AP/HOGP

U tragičnom incidentu koji se dogodio u Belgorodu, šesnaestogodišnja devojčica izgubila je život kada je granata pala na njihovu porodičnu kuću. Ovaj događaj je šokirao lokalnu zajednicu i izazvao veliku tugu među stanovnicima.

Porodična kuća postala meta napada

Prema izveštaju guvernera Belgorodske oblasti Vjačeslava Gladkova, napad se dogodio kada je granata nenadano pogodila porodičnu kuću, prouzrokujući kobne posledice po šesnaestogodišnju devojčicu i ozbiljne povrede njenog oca. Otac je odmah prevezen u bolnicu radi pružanja medicinske pomoći, dok je devojčica nažalost izgubila život na licu mesta.


Ova tragedija je izazvala duboku tugu među stanovnicima Belgoroda, a lokalne vlasti su odmah reagovale kako bi pružile podršku porodici i pokrenule istragu o ovom tragičnom događaju. Građani su izrazili šok i nevericu povodom ovog događaja, ističući potrebu za većom bezbednošću i zaštitom svojih domova od sličnih incidenata.

Poziv na mir i solidarnost

U ovim teškim trenucima, guverner Gladkov je pozvao sve građane na mir i solidarnost, ističući važnost zajedničkog suočavanja sa ovakvim tragedijama. Takođe je naglasio neophodnost preduzimanja konkretnih koraka kako bi se osigurala bezbednost svih građana i sprečili slični incidenti u budućnosti.


Tragični događaj u Belgorodu ostavlja dubok trag u srcima svih koji su čuli za ovu vest. Svi se nadaju da će istina izaći na videlo i da će odgovorni za ovu nesreću biti privedeni pravdi. U međuvremenu, zajednica se okuplja u znak podrške porodici koja je pretrpela nenadoknadiv gubitak, dok vlasti preduzimaju mere kako bi osigurale sigurnost svih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading