BEBA MEĐU ŠEST ZAKLANIH ŽRTVI! Tinejdžer optužen za ubistvo, ovo su DETALJI HORORA koji trese državu!

Autor:

Svet

07.03.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je optužila 19-godišnjeg momka za šest tačaka ubistva.

BEBA MEĐU ŠEST ZAKLANIH ŽRTVI! Tinejdžer optužen za ubistvo, ovo su DETALJI HORORA koji trese državu!

Foto: Darryl Dyck/The Canadian Press via AP

U poslednjim vestima koje stižu iz kanadske prestonice Otave, javnost je potresena najvećim ubistvom u poslednje vreme. U porodičnoj kući u oblasti Barhejven, četiri odrasle osobe i dvoje dece su brutalno ubijeni, a među njima se nalazila i najmlađa žrtva - devojčica od samo dva i po meseca.

Osumnjičeni i žrtve

Policija je optužila 19-godišnjeg Febrio De-Zojsu, državljanina Šri Lanke, za šest tačaka ubistva. On je u to vreme živeo u kući sa porodicom koja je bila nova u zemlji, nakon što su se nedavno preselili iz Šri Lanke. Među žrtvama su majka Daršani Banbaranaiake Gama Valve Daršani Dilantika Ekaniake (35) i njena deca, sedmogodišnji dečak Inuka Vicramasinger, četvorogodišnja ćerka Ašvini, dvogodišnja Rindžaana i beba Keli od dva i po meseca. Šesta žrtva je muškarac, Amarakunmubidžadžansela Ge Gamini Amarakon (40), prenosi Mirror.

Reakcija šefa policije

Šef policije Otave Erik Stabs izjavio je: "Ovo je bio besmislen čin nasilja počinjen nad nedužnim ljudima." On je istakao da je za sva ubistva i ranjavanje korišćen "predmet nalik nožu" te da je pokrenuta "tragična i složena" istraga.

Potresni detalji

Najmlađa žrtva u ovom užasnom događaju bila je beba od samo dva i po meseca, koja je rođena u Kanadi. Porodica je bila nova u zemlji, a ovaj masakr ih je zauvek obeležio. Otac i suprug nastradalih pronađen je na licu mesta povređen i hitno je prebačen u bolnicu, gde se i dalje nalazi u teškom, ali stabilnom stanju.

Policija je bila pozvana na lice mesta nešto pre 23 sata po lokalnom vremenu nakon što je otac vikao na ulici. Policijska vozila su odmah reagovala i pronašla šestoro preminulih unutar kuće, što je šokiralo celu zajednicu. Istraga je opisana kao "tragična i složena", a policija je potvrdila da ranije nisu imali interakciju sa osumnjičenim ili porodicom.

Ovaj strašan događaj ostavlja dubok trag u kanadskoj zajednici, a nadležne službe nastavljaju sa istragom kako bi rasvetlile sve okolnosti ovog užasnog masakra.

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading