STRAVA I UŽAS: Tročlana porodica pronađena ISKASAPLJENA NOŽEM - tela deteta (5) i majke zatekli u stanu, a oca u holu zgrade! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.03.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju, jedan od komšija je čuo svađu i glasne udarce u subotu kasno uveče.

STRAVA I UŽAS: Tročlana porodica pronađena ISKASAPLJENA NOŽEM - tela deteta (5) i majke zatekli u stanu, a oca u holu zgrade! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Uz potresnu tišinu koja obavija ulice Bronksa, zajednica se suočava sa šokantnim otkrićem - tročlana porodica pronađena je mrtva u svom domu, a policija okarakterisala slučaj kao misteriozno ubistvo koje je ostalo nerazjašnjeno.

Tragični događaj odigrao se u stanu na adresi 674 E. 136th St, Bronks, gde su tela Džonatana Riveru (38), njegove supruge Hanoi Peralte (33) i njihovog petogodišnjeg sina Kejdana Riveru pronađena sa ubodnim ranama. Policija je prvo pronašla telo Džonatana Riveru sa ubodnim ranama u grudima u hodniku prvog sprata stambene zgrade Mott Haven, dok je telo Hanoi Peralte pronađeno u stanu zajedno sa sinom Kejdenom.

Prema izveštaju, jedan od komšija je čuo svađu i glasne udarce u subotu kasno uveče, oko 23:30, ali je nakon toga nastupila tišina. Preliminarni izveštaji sugerišu da je svađa prethodila ovom tragičnom događaju, dok neki stanari tvrde da nisu primetili ništa neobično tokom te noći.

Polet Vilijams, komšinica, izjavila je da su svi bili šokirani vestima o smrti porodice. "Čula sam kako ljudi pričaju o tome, čuli su glasnu svađu i udarce, a onda je sve utihnulo - i tada smo saznali da su mrtvi", rekla je ona.

Dahan Ali, vlasnik marketa u zgradi gde su tela pronađena, izjavio je da je poznavao porodicu iz viđenja i da su uvek bili prijatni. "Bila je ovde juče u 3 ili 4, kupovala je neke stvari kao i svaki dan. Veoma lepa žena. Njen muž i njen sin su svi veoma fini ljudi", rekao je on.

Iako su detalji o ovom tragičnom događaju još uvek nejasni, zajednica je u potpunom šoku i tuzi. Čitava situacija ostavlja mnoga pitanja otvorenim dok policija nastavlja sa istragom kako bi razjasnila ovu jezivu misteriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading