"PUCAJ ILI ĆU DA JE UBIJEM" Policija ispalila HITAC U GLAVU pomahnitalog mladića koji je golim rukama davio majku (UZNEMIRUJUĆE)

Autor:

Svet

04.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos naporima policije da ga smire, Dotel je vikao na policajce i odbijao da se povinuje naredbama.

"PUCAJ ILI ĆU DA JE UBIJEM" Policija ispalila HITAC U GLAVU pomahnitalog mladića koji je golim rukama davio majku (UZNEMIRUJUĆE)

Foto: Printscreen/Youtube/PoliceActivity

U dramatičnom događaju koji se odigrao u stanu u Bronksu, policija je reagovala i upotrebila smrtonosnu silu protiv pomahnitalog muškarca koji je napao svoju majku. Incident, koji se dogodio 23. decembra 2023. godine, završio je smrću napadača, identifikovanog kao Majkl Dotel (30).

Prema video snimku objavljenom od strane njujorške policije, vidi se trenutak kada je policajac Aleks Morges ispalio hitac u glavu Dotela, nakon što je ovaj navodno držao nož i davao rukama na vratu svoje majke. Dotel je kasnije preminuo u bolnici od zadobijenih povreda.

Policija je stigla na poziv u naselje Bedford nakon što je prijavljeno nasilno ponašanje muškarca naoružanog nožem. Prema izjavama policije, Dotel je bio u situaciji u kojoj je desnom rukom pritiskao vrat svoje majke dok je levom rukom pritiskao njenju desnu ruku, držeći nož. Uprkos naporima policije da ga smire, Dotel je vikao na policajce i odbijao da se povinuje naredbama.

Policija je otvorila vatru nakon što je procenila da je život žrtve bio ozbiljno ugrožen. "Uradi to! Uradi! Upucaj me!" vikao je Dotel na policajce tokom incidenta.

Prethodno je saopšteno da je Dotel držao nož majci ispod grla, ali su kasnije vlasti izdale novo saopštenje u kojem su naveli da je muškarac tvrdio da ima nož. Takođe, policija je objavila fotografiju velikog noža za rezbarenje pronađenog u stanu.

Šef patrole Njujorške policije, Džon Čel, pohvalio je dvojicu policajaca za brzu i efikasnu reakciju, ističući da su njihovi postupci spasili živote članova porodice.

Dotel je imao istoriju mentalnih problema i bio je pod istragom zbog tri krivična dela u trenutku incidenta.

Ovaj tragičan događaj podseća na nedavni slučaj u kojem su policajci iz Konektikata upotrebili smrtonosnu silu protiv naoružanog muškarca u hotelskoj sobi pred decom koja su bila svedoci. Kamere na telima policajaca zabeležile su užasavajući trenutak.

Policija će nastaviti sa istragom kako bi utvrdila sve okolnosti ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading