TRUDNICA POGINULA NA LICU MESTA! Automobil pokosio pešake, jeziva TRAGEDIJA prerano ugasila još jedan mlad život!

Autor:

Svet

20.02.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnica je poginula nakon što je automobil naleteo na tri pešaka!

TRUDNICA POGINULA NA LICU MESTA! Automobil pokosio pešake, jeziva TRAGEDIJA prerano ugasila još jedan mlad život!

Foto: shutterstock

Policija

U užasnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u okrugu Fermana u Severnoj Irskoj, trudnica Valeriu Amorim izgubila je život nakon što ju je udario automobil dok je bila u šestom mesecu trudnoće.

Nesreća se dogodila oko 20 časova u ponedeljak, a 28-godišnjakinja je nažalost proglašena mrtvom na mestu nesreće, prenosi Metro.uk.

Hapšenje u vezi sa incidentom

U vezi sa ovim tragičnim događajem, žena u 30-im godinama je uhapšena i trenutno ostaje u policijskom pritvoru. Ovo je izazvalo dodatnu potresenost u zajednici i šokiralo mnoge ljude, a detalji o motivima i okolnostima ove nesreće još uvek nisu potpuno jasni.

Reakcija lokalnih zvaničnika

Odbornik Socijaldemokratske i Laburističke partije, Adam Ganon, izrazio je duboko saučešće povodom ove tragedije. Njegove reči odražavaju tugu i saosećanje celog regiona, jer je gubitak trudnice i njenog nerođenog deteta izuzetno potresan događaj za svaku zajednicu.

Ova tragična nesreća je podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju i hitne reakcije društva na smanjenje rizika od ovakvih događaja. Nadamo se da će porodica trudnice i drugi pogođeni ljudi pronaći utehu i podršku u ovim teškim trenucima.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila blizu Preševa, stradala su tri migranta, dok je 12 osoba povređeno, uključujući i vozača koji je nakon nesreće uhapšen pod sumnjom na krijumčarenje ljudi. Nesreća se odigrala oko 23 sata, na putu između sela Aliđerce i Reljan, kada je vozilo izletelo sa puta.

U nesreći su tri osobe izgubile život, a 12 je povređeno. Među povređenima je bio i vozač vozila, koji je pored povreda optužen i za krijumčarenje migranata. Četiri povređene osobe primljene su u Zdravstveni centar Vranje; troje s lakim povredama su nakon opservacije otpušteni, dok je vozač, takođe s lakšim povredama, zadržan na hirurgiji.

(Metro.uk)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading