OVAKO IZGLEDA BMW SMRTI NAKON NESREĆE KOD PREŠEVA! Poginuli migranti, među povređenima bila CELA PORODICA! (FOTO)

Autor:

Hronika

20.02.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima i povređene dece.

OVAKO IZGLEDA BMW SMRTI NAKON NESREĆE KOD PREŠEVA! Poginuli migranti, među povređenima bila CELA PORODICA! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila blizu Preševa, stradala su tri migranta, dok je 12 osoba povređeno, uključujući i vozača koji je nakon nesreće uhapšen pod sumnjom na krijumčarenje ljudi. Nesreća se odigrala oko 23 sata, na putu između sela Aliđerce i Reljan, kada je vozilo izletelo sa puta.

U nesreći su tri osobe izgubile život, a 12 je povređeno. Među povređenima je bio i vozač vozila, koji je pored povreda optužen i za krijumčarenje migranata. Četiri povređene osobe primljene su u Zdravstveni centar Vranje; troje s lakim povredama su nakon opservacije otpušteni, dok je vozač, takođe s lakšim povredama, zadržan na hirurgiji.

Dodatno, četiri pacijenta su prebačena iz Vranja u Univerzitetski klinički centar Niš, među kojima je i petnaestogodišnje dete koje je primljeno na hirurgiju. Među povređenima je bila i jedna porodica - otac, majka i dete, koji su s lakšim povredama takođe otpušteni iz bolnice. Vozač je, uprkos hapšenju, zadobio samo lakše povrede.

Uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno je da je državljanin Srbije R. R. iz sela Crnotince, star 43 godine, zadržan zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi.

Osumnjičeni je prevozio 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja u vozilu marke BMW, kada je zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta kod mesta Aliđerci.

Utvrđeno je i da je vozilom upravljao bez vozačke dozvole, saopštio je MUP.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i biće priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Uviđaj je obavio dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, javlja RTS.

(RTS)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading