PREVOZIO 15 MIGRANATA PA SLETEO U SMRT: Vozač BMW-a takođe povređen u stravičnoj nesreći kod Bujanovca

Autor:

Hronika

20.02.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama dobijenim od Višeg javnog tužilaštva u Vranju, vozač automobila će sa krivičnom prijavom biti priveden dežurnom tužiocu radi daljeg postupka.

PREVOZIO 15 MIGRANATA PA SLETEO U SMRT: Vozač BMW-a takođe povređen u stravičnoj nesreći kod Bujanovca

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju, 43-godišnji državljanin Srbije R.R. zadržan je zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi. Naime, R.R. je prevozio 15 migranata iz afričko-azijskih zemalja u vozilu marke BMW, kada je usled velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta kod mesta Aliđerci. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, nažalost, stradale su tri osobe, dok su ostali povređeni i zbrinuti u zdravstvenim ustanovama. Povrede je, takođe, zadobio i vozač, prenose Novosti.

Prema informacijama dobijenim od Višeg javnog tužilaštva u Vranju, vozač automobila će sa krivičnom prijavom biti priveden dežurnom tužiocu radi daljeg postupka. Ovaj događaj izazvao je ozbiljnu pažnju javnosti zbog težine prekršaja koji su počinjeni, kao i zbog posledica koje su nastupile.

Jedan od najznačajnijih elemenata ovog slučaja jeste kombinacija teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi. Ova činjenica dodatno naglašava ozbiljnost situacije i ukazuje na potrebu za rigoroznim postupanjem nadležnih organa kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Da podsetimo, tri osobe stradale su na licu mesta u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas kod sela Biljača, zbog za sada nepoznatih okolnosti, dok su lekari u Vranju zbrinuli povređene.

Prema rečima upravnice Bolnice dr Nataše Stojiljković troje povređenih je na opservaciji u Prijemno trijažnom odeljenju, jedna osoba, vozač automobila, zbrinut je na Hirurgiji i njegove povrede su lakše.

Dve osobe su transportovane za Niš jer su im dijagnostifikovane teške povrede, glave, stomaka i grudnog koša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading