TRAGIČNA SMRT NA DAN ZALJUBLJENIH: Poznati fudbaler se zakucao u stub i preminuo!

Autor:

Sport

15.02.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti stižu iz Meksika.

TRAGIČNA SMRT NA DAN ZALJUBLJENIH: Poznati fudbaler se zakucao u stub i preminuo!

Foto: www.profimedia.rs

Tragična smrt meksičkog fudbalera Dijega Čaveza

Meksiko je u sredu ujutru zavijen u crno zbog tragične smrti fudbalera Dijega Čaveza, koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći na Dan zaljubljenih. Čavez, koji je imao samo 28 godina, poslednji put je nastupao za klub Huarez, gde je ostavio dubok trag odigrajući 46 utakmica i postigavši tri gola tokom prošle sezone.

Poslednji trenuci

Prema saopštenju koje je objavio Huarez, Čavez je izgubio život rano ujutru 14. februara nakon što je njegov automobil udario u stub na raskrsnici. Ova tužna vest potresla je ne samo navijače Huareza, već i čitavu meksičku fudbalsku zajednicu.


Karijera fudbalera

Dijego Čavez je svoj fudbalski put započeo 2015. godine, kada je stekao popularnost igrajući za Verakruz, da bi potom bio pozajmljen Huarezu. Nakon toga, igrao je za Neksaku, pre nego što je otišao u špansku Salamanku. Kroz različite fudbalske epizode, Čavez je ponovo obukao dres Huareza, ostavljajući dubok pečat svojim zalaganjem na terenu.

Emotivne reakcije

Na društvenim mrežama, navijači se opraštaju od mladog fudbalera uz emotivne poruke, ističući njegov doprinos klubu i izražavajući saučešće porodici i prijateljima. "Počivaj u miru, Puma" i "Uvek si ostavljao srce na terenu, počivaj u miru", samo su neki od komentara koji odaju počast preminulom fudbaleru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading