SUDAR NA RAMPI ZA RADINAC! Velika materijalna šteta, nema povređenih (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sudar zbog neispravne rampe na prelazu za Radinac.

SUDAR NA RAMPI ZA RADINAC! Velika materijalna šteta, nema povređenih (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Ilustracija

Još jedan sudar na prelazu za Radinac, a rampa i dalje ne radi. Situacija postaje sve ozbiljnija i građani su u strahu za svoje živote svaki put kada prolaze preko ovog prelaza.

 

 

Sa slika možemo videti da je ovaj sudar doneo veliku materijalnu štetu, ali na sreću ovaj sudar je prošao bez povređenih.

Bezbednost na prvom mestu


Ovaj put imali smo sreću da niko nije ozbiljno povređen, ali sledeći put možemo biti manje srećni. Apelujemo na nadležne da hitno reše ovaj problem kako bi se sprečile potencijalne tragedije i ugrožavanje svih prolaznika.


Neophodna reakcija nadležnih organa

Građani su već dugo upozoravali na problem sa ovim prelazom, ali bez ikakvog konkretnog rešenja. Nadležni organi moraju hitno da reaguju i poprave rampu kako bi se sprečili dalji incidenti i ugrožavanje života ljudi.

Hitnost popravke

Ovakvi incidenti se ne smeju ignorisati. Svaki dan kada rampa ne radi, rizik od novog sudara i povređivanja građana se povećava. Hitno je potrebno rešiti ovaj problem i omogućiti bezbedan prolaz preko prelaza za Radinac.

Građani su suočeni sa ozbiljnom opasnošću svaki put kada prolaze preko prelaza za Radinac. Nadležni organi moraju hitno da reaguju i reše problem sa neispravnom rampom kako bi se sačuvali životi i bezbednost svih prolaznika. Ovo je pitanje od životne važnosti i ne sme se više zanemarivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading