TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KRAGUJEVCA, AUTOMOBIL SLETEO U KANAL! Prednji deo vozila SMRSKAN, još nije utvrđeno šta je prethodilo užasu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.02.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o uzroku ove nezgode za sada nisu poznati, ali nadležne službe su već na terenu i vrše uviđaj kako bi utvrdili sve okolnosti ovog incidenta.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KRAGUJEVCA, AUTOMOBIL SLETEO U KANAL! Prednji deo vozila SMRSKAN, još nije utvrđeno šta je prethodilo užasu! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Danas se dogodila saobraćajna nezgoda na saobraćajnici Kragujevac-Topola, gde je jedan automobil završio u kanalu koji se nalazi pored puta.

Prema snimku objavljenom na Instagram stranici "192_rs", može se videti da je prednji deo vozila potpuno uništen. Trenutno nije poznato šta je uzrok ove nezgode, kao ni da li ima povređenih osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


Uviđaj je u toku

Detalji o uzroku ove nezgode za sada nisu poznati, ali nadležne službe su već na terenu i vrše uviđaj kako bi utvrdili sve okolnosti ovog incidenta. Još uvek nije potvrđeno da li ima povređenih osoba, ali se nadamo da će nadležne službe brzo pružiti više informacija o ovoj nezgodi.

Reakcije na društvenim mrežama

Snimak ove nezgode brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije korisnika interneta. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog ovog događaja i nadaju se da nije bilo povređenih osoba. Nadležne službe apeluju na oprez i poštovanje saobraćajnih pravila kako bi se izbegle ovakve nezgode u budućnosti.

Apel za oprez u saobraćaju

Ova nezgoda još jednom ističe važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu pažljivi i odgovorni kako bi se smanjio broj saobraćajnih nezgoda. Nadamo se da će istraga utvrditi uzrok ove nezgode i da će se preduzeti mere kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading