POLICAJCI PRONAŠLI TRI BEŽIVOTNA DEČIJA TELA! Žena monstrum PRIVEDENA, sumnja se da je ona POČINILA zločin!

Autor:

Svet

18.02.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet i tačna starost dece još uvek nisu potvrđeni od strane policije.

POLICAJCI PRONAŠLI TRI BEŽIVOTNA DEČIJA TELA! Žena monstrum PRIVEDENA, sumnja se da je ona POČINILA zločin!

Foto: Tanjug/AP

Jutros nedugo posle ponoći, policija je dobila poziv za intervenciju u Blejz Volk u Bristolu, Engleska. Kada su stigli na lice mesta, zatekli su sablasni prizor - troje dece je proglašeno mrtvim.

Identitet i tačna starost dece još uvek nisu potvrđeni od strane policije, ali je 42-godišnja žena uhapšena zbog sumnje da je izvršila ovo tragično ubistvo, prenosi Metro.uk.

Trenutno se nalazi u policijskom pritvoru u bolnici.

Reakcija nadležnih organa i podrška porodicama

Glavni inspektor Viks Hejvord-Melen dao je izjavu za javnost u kojoj je izrazio duboko saučešće porodicama nastradale dece. On je obećao podršku kroz jedinicu za brigu o porodicama i istakao da će policija ostati na licu mesta radi dodatne sigurnosti i kako bi razgovarali sa zajednicom.

Očekivano pojačano prisustvo policije

Nadležni organi su najavili pojačano prisustvo policije u narednim danima kako bi se osigurala bezbednost i podrška zajednici. Takođe, zahvalili su građanima na saradnji tokom ovog teškog vremena.


Ova tragedija u Blejz Volk-u je potresla lokalnu zajednicu i šokirala javnost. Detalji istrage i motivi 42-godišnje žene još uvek nisu javno objavljeni, ali će policija nastaviti sa istragom kako bi pružila odgovore i osigurala da se ovakav događaj ne ponovi.

(Metro.uk.)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading