"VOLIM TE SVE VIŠE I VIŠE" Navaljni za DAN ZALJUBLJENIH supruzi Juliji poslao emotivnu poruku: Dušo, imamo sve, kao u pesmi... (FOTO)

Autor:

Svet

16.02.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navaljni je preminuo u zatvoru, a informaciju o smrti Navaljnog potvrdilo je u petak odeljenje Federalne kazneno-popravne službe.

"VOLIM TE SVE VIŠE I VIŠE" Navaljni za DAN ZALJUBLJENIH supruzi Juliji poslao emotivnu poruku: Dušo, imamo sve, kao u pesmi... (FOTO)

Foto: Instagram

Navaljni

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni objavio je tragičnu poruku za Dan zaljubljenih svojoj supruzi Juliji, piše Kurir. 

Navaljni je preminuo u zatvoru, a informaciju o smrti Navaljnog potvrdilo je u petak odeljenje Federalne kazneno-popravne službe.

- Dušo, imamo sve kao u pesmi: gradove između nas, svetla aerodromske piste, mećave i hiljade kilometara. Ali osećam da si svake sekunde blizu mene i volim te sve više i više - napisao je Navaljni.

Foto: Instagram

 

 

- Dana 16. februara u popravnoj koloniji broj 3 osuđenik Navaljni A.A. se posle šetnje osećao loše i gotovo odmah izgubio svest. Odmah su stigli medicinski radnici iz ustanove i pozvana je ekipa hitne medicinske pomoći - navodi se u saopštenju Federalne kazneno-popravne službe.

Urađene su sve neophodne mere reanimacije, međutim, kako se navodi, nisu dale pozitivne rezultate.

Federalna kazneno-popravna služba Rusije navela je i da šalje komisiju u popravnu koloniju broj 3 u Jamalo-Nenečkom autonomnom okrugu gde je preminuo Aleksej Navaljni.

Jedan od lidera ruske pozicije i najveći kritičar predsednika Vladimira Putina, podsetimo, osuđen je prošlog avgusta na još 19 godina zatvora zbog optužbi za ekstremizam. 

Podsetimo, američki predsednik Džo Bajden izneo je svoje mišljenje o smrti ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, ističući odgovornost ruskog predsednika Vladimira Putina.

Bajden je naglasio da je Navaljni hrabro bio istrajan u suprotstavljanju korupciji i nasilju u Putinovoj administraciji, te da nema razloga da ne veruje izveštajima o njegovoj smrti.

Putinova odgovornost

- Nisam ni iznenađen, ni ogorčen vestima - rekao je Bajden i dodao da se „Navaljni „hrabro“ suprotstavio korupciji i nasilju u Putinovoj administraciji“.


Bajden je istakao da je siguran u Putinovu odgovornost za Navaljnovu smrt, nazivajući to "još većim dokazom Putinove brutalnosti", prenosi Kurir.

Naglasio je da je Navaljni bio simbol svega što Putin nije, te da je ruski lider bio umešan u trovanje, hapšenje i izolaciju Navaljnog. Ipak, Navaljni se nije dao obeshrabriti, već je hrabro odlučio da se vrati u Rusiju, što je Bajden ocenio kao izraz poverenja u svoju zemlju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading