OBORIO REKORDE GLEDANOSTI: Američki profesor otkriva zašto je intervju Putina HIT na društvenim mrežama!

Autor:

Svet

09.02.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džefri Saks: Putin se pokazao kao zanimljiv i obrazovan sagovornik

OBORIO REKORDE GLEDANOSTI: Američki profesor otkriva zašto je intervju Putina HIT na društvenim mrežama!

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia


Američki ekonomista i profesor Kolumbijskog univerziteta Džefri Saks izjavio je da je intervju američkog novinara Takera Karlsona s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bio izuzetan.

Saks je za Sputnjik istakao da je Putin u intervjuu pokazao zanimljivost, konstruktivnost, obrazovanost i pronicljivost kao sagovornik. Posebno je naglasio Putinov stav o mogućnostima izbegavanja rata i potrebi za pregovorima, ističući da je ruski predsednik izneo konkretne predloge o tome kako se konflikt mogao izbeći i kako se može rešiti danas.

-Intervju je bio izuzetan, rekao je Saks za Sputnjik


**Rekordnih 120 miliona pregleda za 16 sati**

Intervju predsednika Rusije Vladimira Putina sa američkim novinarom Takerom Karlsonom na društvenoj mreži Iks postigao je neverovatan uspeh, beležeći čak 120 miliona pregleda za samo 16 sati od objavljivanja. Ova rekordna gledanost svedoči o velikom interesovanju javnosti za Putinove stavove i izjave, kao i o značaju koji se pridaje njegovim intervjuima u aktuelnom geopolitičkom kontekstu.

-Putin je rekao kako se mogao izbeći rat, kako se mogao završiti za pregovaračkim stolom 2022. godine i kako se može završiti danas, zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading