NIKOME VIŠE NIŠTA NIJE JASNO! Karlson se pre Putina sastao i sa čovekom koga Vašington smatra za jednog od svojih NAJVEĆIH NEPRIJATELJA?!

Autor:

Svet

09.02.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako mediji prenose američki novinar Taker Кarlson navodno se tokom putovanja u Moskvu sastao sa bivšim američkim obaveštajcem Edvardom Snoudenom i Tarom Rid koja optužuje aktuelnog predsednika SAD Džoa Bajdena za uznemiravanje.

NIKOME VIŠE NIŠTA NIJE JASNO! Karlson se pre Putina sastao i sa čovekom koga Vašington smatra za jednog od svojih NAJVEĆIH NEPRIJATELJA?!

Foto: Tanjug/AP

Američki novinar Taker Karlson iznenadio je javnost navodnim susretom sa bivšim američkim obaveštajcem Edvardom Snoudenom tokom svog putovanja u Moskvu.

Prema nezvaničnim informacijama portala Semafor, Karlson je navodno proveo nekoliko sati u razgovoru sa Snoudenom, čije je ime i delovanje pokrenulo veliki međunarodni skandal 2013. godine. Snouden je tada preneo poverljive materijale o programima nadzora američkih i britanskih obaveštajnih službi na internetu, što je rezultiralo njegovim azilom i državljanstvom u Rusiji.


Optužbe protiv predsednika SAD

Pored susreta sa Snoudenom, Taker Karlson je navodno snimio intervju sa Tarom Rid, koja je optužila aktuelnog predsednika SAD Džoa Bajdena za uznemiravanje. Rid, koja je ranije radila kao Bajdenov pomoćnik dok je bio senator, sada takođe traži rusko državljanstvo.

Planirani intervju sa Vladimirom Putinom

Iako je glavni cilj Karlsonove posete Rusiji bio intervju sa predsednikom Vladimirom Putinom, neočekivani susreti sa Snoudenom i Ridom dodatno su začinili njegovo putovanje. Očekuje se da će javnost sa nestrpljenjem iščekivati rezultate ovih susreta i eventualne nove informacije koje bi mogle proizaći iz ovih neobičnih sastanaka.

Podsetimo, američki novinar izjavio je, nakon intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, da pokušaji vlasti Sjedinjenih Država da predstave Rusiju kao ekspanzionističku silu predstavljaju gluposti i neistine.

- Rusija nije ekspanzionistička sila - kazao je Karlson.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading