ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK IZ SUPERMARKETA: Muškarac (55) svom silom PESNICOM UDARIO dečaka (14), a njegovo opravdanje za gnusan čin je VAN PAMETI (VIDEO)

Autor:

Svet

02.02.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač je rekao policiji da je mislio da je dečak "lutka" koja se postavlja u izlog, iako je očigledno sa snimka da je video da dečak hoda.

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK IZ SUPERMARKETA: Muškarac (55) svom silom PESNICOM UDARIO dečaka (14), a njegovo opravdanje za gnusan čin je VAN PAMETI (VIDEO)

Foto: Twitter/@githii

Sigurnosna kamera je zabeležila šokantan trenutak u Kurčatovu u Rusiji, gde je 55-godišnji muškarac iznenada udario dečaka pesnicom. Odmah su reagovali otac i majka, ali dečak je već bio preplašen na zemlji.

Nesporazum ili bahatost?

Napadač je rekao policiji da je mislio da je dečak "lutka" koja se postavlja u izlog, iako je očigledno sa snimka da je video da dečak hoda. Srećom, dečak nije pretrpeo nikakve teže povrede i u dobrom je stanju. Prema policijskom izveštaju, muškarac je bio u alkoholisanom stanju, odbio je pregled i odbijao je saradnju sa organima reda.

 

 

Ponovljeni incidenti

Neimenovani muškarac je već ranije pravio incidente, kao što je psovanje i napadanje putnika u gradskom prevozu pre dve godine. Ovo ukazuje na potencijalni problem sa agresivnim ponašanjem i nedostatkom kontrole nad svojim postupcima, prenosi Kurir.

Reakcija javnosti

Snimak napada je užasnuo korisnike društvenih mreža i izazvao oštre reakcije. Činjenica da je protiv muškarca podignuta optužnica za pokušaj ubistva maloletnog lica dodatno je podstakla javnu osudu, s obzirom na to da se na snimku vidi da bi nastavio da udara dečaka da majka i otac nisu pritrčali.

Komentari korisnika društvenih mreža, poput "Šta li je ovom bilo u glavi", "Sigurno je znao da je u pitanju dete", "Najjezivija stvar koju sam video danas", jasno pokazuju ogorčenje i zabrinutost javnosti povodom ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading