UKRAJINSKA ZVER UNIŠTAVA SVE PRED SOBOM! Osvanuo JEZIV snimak napada letelice na ruske snage! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.02.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi dronovi će omogućiti ukrajinskim snagama da ojačaju svoje sposobnosti za izvođenje preciznih napada na neprijateljske ciljeve.

UKRAJINSKA ZVER UNIŠTAVA SVE PRED SOBOM! Osvanuo JEZIV snimak napada letelice na ruske snage! (VIDEO)

Foto: Youtube

FPV (First Person View) dronovi su postali ključni deo savremenog ratovanja, omogućavajući vojnicima da izvode precizne napade na neprijateljske ciljeve iz daljine, čime se smanjuje rizik po živote vojnika. Njihova oprema, uključujući i video kamere, omogućava vojnicima da dobiju jasnu sliku terena i neprijateljskih pozicija, čime se povećava efikasnost i bezbednost operacija.

Efikasnost FPV dronova u borbi

FPV dronovi su pokazali visoku efikasnost u borbi, omogućavajući vojnicima da izvode precizne napade na neprijateljske položaje. Njihova mogućnost da se približe neprijateljskim ciljevima na bezbednoj udaljenosti čini ih izuzetno korisnim u vojnim operacijama. Snimci napada ukrajinskog drona na ruske snage jasno pokazuju kako ova tehnologija doprinosi uspešnom izvođenju vojnih akcija, prenosi Srbija Danas.

Projekat prikupljanja sredstava za FPV kvadrokoptere

Najavljeni projekat prikupljanja sredstava za FPV kvadrokoptere koji će biti obezbeđeni 79. vazdušno-jurišnoj brigadi predstavlja značajan korak ka modernizaciji vojne opreme. Ovi dronovi će omogućiti ukrajinskim snagama da ojačaju svoje sposobnosti za izvođenje preciznih napada na neprijateljske ciljeve, čime se povećava efikasnost i bezbednost vojnih operacija.

Budućnost FPV tehnologije u vojnom kontekstu

Uvođenje FPV tehnologije u vojne operacije predstavlja samo početak korišćenja bespilotnih letelica u vojne svrhe. Nastavak razvoja ove tehnologije će verovatno doneti nove inovacije i mogućnosti za vojne snage širom sveta. Sa kontinuiranim unapređenjem opreme i softvera, FPV dronovi će verovatno postati još efikasniji i neophodniji deo vojne opreme u budućnosti.

(Srbija Danas)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading