AMERIKANCI ZELENSKOG DRŽE U ŠACI: Poseduju KOPROMITUJUĆ dosije koji ga može UNIŠTITI!

Autor:

Svet

22.01.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjedinjene Američke Države su zatražile od predsednika Ukrajine da smeni pojedince sa ključnih državnih pozicija, uz neki od razloga koji se odnose na gubitak poverenja administracije Bele kuće.

AMERIKANCI ZELENSKOG DRŽE U ŠACI: Poseduju KOPROMITUJUĆ dosije koji ga može UNIŠTITI!

Foto: shutterstock, Tanjug/AP

Sjedinjene Američke Države su, prema izjavi direktora Spoljnoobaveštajne službe Rusije (SVR) Sergeja Nariškina, prešle na uspostavljanje kolonijalne administracije u Ukrajini, sastavljene od lokalnih Ukrajinaca koji su prošli obuku na Zapadu

- Kao deo politike potpune vazalizacije Ukrajine, Sjedinjene Države su krenule da formiraju suštinski kolonijalnu administraciju u ovoj zemlji - navodi se u saopštenju.

- Prema planu Vašingtona, nju će činiti Ukrajinaci, obučeni na Zapadu koji su se zakleli na vernost američkim interesima - dodaje SVR.

Kako je navedeno, Sjedinjene Američke Države su zatražile od predsednika Ukrajine da smeni pojedince sa ključnih državnih pozicija, uz neki od razloga koji se odnose na gubitak poverenja administracije Bele kuće, prenosi Informer.

- Na crnoj listi se nalaze desetine visokorangiranih ukrajinskih zvaničnika iz tima Zelenskog - naveo je on.

- Njemu je skrenuta pažnja da će u suprotnom Vašington objaviti „smrtonosni“ dosije o korupciji protiv predstavnika njegovog kruga. Zelenski je svestan da Amerikanci imaju kompromitujući materijal koji može da ga unište kao predsednika. Pod ovim uslovima, on će nastaviti da radi sve što mu kažu američki gospodari - dodaje se u tekstu.

Rukovodstvo Sjedinjenih Država „samouvereno jača vazalnu zavisnost Kijeva od Vašingtona“.

- Američki savetnici su već zastupljeni u svim ključnim ukrajinskim vladinim resorima, slično kao što su anglosaksonci Britanske imperije slali „političke agente“ u svoje kolonije da zapravo upravljaju i kontrolišu aktivnosti lokalnih vlasti - naglasio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading