LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT! Upucan jedan od najbližih saradnika Donalda Trampa! NAPADAČ LIKVIDIRAN!

Autor:

Svet

31.01.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gil je upucan dok je čekao da pokupi suprugu. Teško ranjen uspeo je da izađe iz vozila, a onda je samo pao.

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT! Upucan jedan od najbližih saradnika Donalda Trampa! NAPADAČ LIKVIDIRAN!

Foto: Facebook, Tanjug/Photo/John Locher

Bivši zvaničnik administracije Donalda Trampa Majk Gil, trenutno se bori za svoj život nakon što je upucan u pokušaju pljačke u Vašingtonu. Incident se dogodio kada je napadač pokušao da otme Gilov automobil, a zatim ga upucao vatrenim oružjem. Gil, otac troje dece, hitno je prevezen u bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

Napadač je pokušao da izvrši pljačku i krađaju automobila Majku Gilu, a zatim ga je upucao vatrenim oružjem pre bega sa mesta zločina. 

Napad se dogodio oko 17.45 časova u ponedeljak po lokalnom vremenu, a napadač je potom ubio jednu osobu, pokušavajući da ukrade drugo vozilo. Policija ga je potom likvidirala.

Gil je upucan dok je čekao da pokupi suprugu. Teško ranjen uspeo je da izađe iz vozila, a onda je samo pao. Tada mu je pritrčala supruga, priča svedok, koja je vrištila i pitala šta se dogodilo ali da on nije uspeo da joj odgovori. Sve vreme ga je žena držala za ruku.

Ineče, napadač je tokom dana pokušao tri puta da ukarade vozilo u Trećoj ulici, pre nego što je ukrao automobil osobe koju je ubio.


Majk Gil je bio istaknuti zvaničnik u administraciji bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, i njegovo ime je često bilo prisutno u javnosti tokom njegovog mandata. Gil je bio aktivan u političkim krugovima i radio na brojnim projektima tokom svog angažmana u administraciji.

Gil je bio glavni operativni direktor Komisije za trgovinu tokom vremena Donalda Trampa u Beloj kući.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading