ON VIŠE NE ZNA NI KO JE, NI ŠTA JE! Pogledajte šta je sad Bajden odvalio! NAZVAO TRAMPA PREDSEDNIKOM AMERIKE, ALI TO NIJE JEDINA GLUPOST KOJU JE IZGOVORIO! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.01.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden je ranije nazivao Trampa "profesorom" umesto "prethodnikom" i "kongresmenom".

ON VIŠE NE ZNA NI KO JE, NI ŠTA JE! Pogledajte šta je sad Bajden odvalio! NAZVAO TRAMPA PREDSEDNIKOM AMERIKE, ALI TO NIJE JEDINA GLUPOST KOJU JE IZGOVORIO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Matt Rourke/Alex Brandon, Profimedia/William Scott Alamy Alamy

Američki predsednik Džo Bajden izazvao je pažnju javnosti kada je nazvao svog prethodnika Donalda Trampa "aktuelnim" američkim liderom. Njegove reči izazvale su žučne reakcije, ali i postavile pitanje očekivanja u vezi sa budućnošću američke ekonomije.
 

 

Na demokratskoj večeri u Južnoj Karolini, Bajden je izjavio:

- Uskoro ćemo videti stvarne dokaze da će američki potrošači povratiti stvarno poverenje u ekonomiju. Znate ko će to još videti: Donald Tramp. Jeste li videli šta je rekao pre neki dan? Rekao je da želi da se ekonomija sruši ove godine. Aktuelni predsednik. Bože, oprosti mi - rekao je Bajden na demokratskoj večeri u Južnoj Karolini.

Bajden je potom nastavio, nazvavši Trampa "bivšim predsednikom" i ističući da nijedan Amerikanac ne bi trebalo da želi kolaps ekonomije zemlje. Bajden je takođe rekao da ga neki Trampovi komentari ljute i izvinio se što je izgubio prisebnost.


Tokom događaja, jedan demonstrant je pokušao da prekine Bajdena, što je dodatno povećalo napetost. Ipak, Bajden je zahvalio prisutnima na podršci i istakao važnost glasova "Južne Kanade" umesto Južne Karoline u njegovom putu ka predsedničkoj funkciji.

Njegove reči su izazvale polemike, posebno zbog njegovog izvinjenja što je "izgubio prisebnost" zbog Trampovih komentara. Takođe, Bajden je ranije nazivao Trampa "profesorom" umesto "prethodnikom" i "kongresmenom", dodatno doprinoseći političkoj tenziji.

Ovo je samo jedan u nizu gafova aktuelnog predsednika Amerike od kako je na vlasti, a što potvrđuje sve češće priče da ima ozbiljnih problema sa mentalnim zdravljem.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading