BILA ZAROBLJENA U GONDOLI 15 SATI: Vrištala dok nije izgubila glas, ali niko je nije čuo (VIDEO)

Autor:

Svet

28.01.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi se ugrejala, trljala je ruke i stopala, dok je situacija postajala sve beznadežnija.

BILA ZAROBLJENA U GONDOLI 15 SATI: Vrištala dok nije izgubila glas, ali niko je nije čuo (VIDEO)

Foto: https://www.youtube.com/@KCRA

Snouborderka Monika Laso doživela je neverovatan incident kada je ostala zarobljena u skijaškoj gondoli na planini Taho u SAD. Nakon što se gondola iznenada zaustavila samo dva minuta nakon polaska, Laso je provela čak 15 sati zarobljena u kabini, bez telefona ili ikakvog svetla. Njena borba za preživljavanje tokom hladne noći ostavila je dubok trag.

Kako je noć odmicala, Laso je pokušavala da privuče pažnju radnika, ali uzalud. Njeno očajničko vrištanje nije naišlo na odjek, a ona je vremenom čak i izgubila glas.

Da bi se ugrejala, trljala je ruke i stopala, dok je situacija postajala sve beznadežnija.

- Nisam imala telefon, bilo kakvo svetlo niti bilo šta - rekla je Laso.

Njeni prijatelji su prijavili njen nestanak policiji, ali niko nije imao pojma da je Monika sve vreme bila zarobljena u gondoli.

- Očajnički sam vrištala dok nisam izgubila glas - rekla je.

Tek narednog jutra, kada je konstrukcija ponovo počela sa radom, otkrivena je misterija njenog nestanka. Iz odmarališta je najavljena istraga o ovom neobičnom incidentu, dok je Monika ostala veoma frustrirana zbog cele situacije.

- Bila sam veoma frustrirana - rekla je.

Ovaj izuzetno neobičan događaj će sigurno ostati upamćen kao jedno od najneverovatnijih iskustava zarobljavanja na planini Taho. Monika Laso će zauvek nositi sećanje na svoju borbu za opstanak u ledenoj tišini gondole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading