"U AMERICI ĆETE IĆI U ZATVOR AKO SINU NEĆETE OVO DA URADITE, A U SRBIJI AKO BAŠ TO URADITE, DOBIĆETE METAK U ČELO"! Taker Klarson ponovo šokirao svet svojom pričom, ali i stavom!

Autor:

Svet

27.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati američki novinar i politički komentator osvrnuo se na drugačije poglede na svet po pitanju homoseksualnosti, pa se dotakao i našeg mentaliteta.

"U AMERICI ĆETE IĆI U ZATVOR AKO SINU NEĆETE OVO DA URADITE, A U SRBIJI AKO BAŠ TO URADITE, DOBIĆETE METAK U ČELO"! Taker Klarson ponovo šokirao svet svojom pričom, ali i stavom!

Foto: Credit: Brian Cahn / Zuma Press / Profimedia

Taker Klarson ponovo je podigao prašinu u javnosti snimkom u kom govori o pravima homoseksualaca u svetu.

On u snimku govori o tome kako se ista prava totalno drugačije posmatraju na Zapadu, dok je u Srbiji sasvim druga situacija.

 - U Americi kad vaš sin kaže da je devojčica on ima svoja prava, vi možete da završite u zatvoru ako svom sinu nećete da odsečete kitu. Probajte to u Bugarskoj ili Srbiji...pa u Srbiji bi dobili metak u čelo - rekao je Taker Karlson.

Ko je Taker Klarson? 

Taker Klarson je poznati američki politički komentator i novinar, poznat po oštrom iznošenju svojih stava, koji često mnogima ne prija.

Poznati američki novinar i politički komentator Taker Karlson sastao se prošle godine u Budimpešti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, gde je izneo niz pohvala na njegov račun, što je dežurnim mrziteljima, Stevanu Dojčinoviću, glavnom i odgovornom uredniku KRIK-a i Srđanu Milivojeviću, poslaniku DS, zasmetalo, te su osuli paljbu na račun uglednog novinara.

Neverovatno na šta se bacaju državne pare. Strašno je i koliko je Vučić izgubio osećaj za vreme - i dalje se kladi na Trampa. Ovaj intervju sa kontroverznim pro-trampovskim novinarem nit će Vučiću, a još manje Srbiji, doneti ikakvu korist. Naprotiv, samo stetu - napisao je Dojčinović na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), kao reakciju na kratku video objavu koju je objavio Karslon, a u kojoj hvali Vučića i opisuje ga kao inteligentnog i svesnog, i nekoga "ko zagovara perspektivu koja ne može često da se pronađe u SAD“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Дрле

27.01.2024 16:17

Дежурни мрзитељи? А ви сте, канда, дежурне будале.